Ήρθε 3η και καταϊδρωμένη η Μενεγάκη: Το φόρεμα που επέλεξε το είχαν φορέσει πρώτες Κοσιώνη & Στεφανίδου και μάλιστα στην ίδια εκδήλωση

14 Νοεμβρίου, 20232:20 ΠΜ

Σε γιορτινό κλίμα η εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς ξεκίνησε την εκπομπή της με πλήθος μελομακάρονων.

Για την εκπομπή της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα shirt dress με εφέ δερματίνης σε caramel τόνους, Το συνδύασε με ζώνη στη μέση σε παρόμοιους τόνους και κομψές γόβες.
Aν και shirt dress, το ρούχο που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη θυμίζει πολύ εκείνο το ίδιο κομμάτι που επέλεξαν κατά σύμπτωση στο ίδιο event η Τατιάνα Στεφανίδου και Σία Κοσιώνη το 2019. Οι δύο κυρίες συνδύασαν τα σύνολα με ζώνη στη μέση. Είχαν παρευρεθεί στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το συγκεκριμένο δερμάτινο φόρεμα των Σίας Κοσιώνη και Τατιάνας Στεφανίδου ανήκε στη συλλογή της Simona Corsellini. Σε midi μήκος είχε ένα μανίκι και έναν ώμο έξω.

Ελένη Μενεγάκη

Τότε μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε με χιούμορ στο θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά στην κάμερα εκπομπής του Star: «Είχε πολλή πλάκα με τη Σία. Μπαίνει μέσα η Σία, τη βλέπω στη γωνία, με κοιτάει, την κοιτάω, ανοίγει το στόμα της πολύ, ανοίγει και το δικό μου και στην πορεία απλά κάναμε πλάκα. Η Σία έχει πολύ έντονη προσωπικότητα, νομίζω ότι κι εγώ δεν είμαι κανένα κοριτσάκι, οπότε αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, το διαχειρίζεσαι μια χαρά. Κάναμε πλάκα, πήγαμε έξω, μας έκαναν και όλοι πλάκα και κάπως έτσι μάλλον το χαρήκαμε».

Ελένη Μενεγάκη

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News