«Ήρθαν και μου είπαν για τον γιο μου»: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του αγνοούμενου πιλότου

30 Ιανουαρίου, 20237:27 ΜΜ
More videos

Τριήμερο στρατιωτικό πένθος κηρύχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις, μετά τον θάνατο του συγκυβερνήτη του F-4. Συνεχίζονται οι έρευνες στον Κυπαρισσιακό κόλπο για τον Κυβερνήτη που επέβαινε στο μοιραίο Φάντομ που κατέπεσε το πρωί της Δευτέρας (30/1), λίγα λεπτά μετά από την απογείωσή του από την Ανδραβίδα. Στο αεροσκάφος που πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση επέβαινε ο συγκυβερνήτης, Υποσμηναγός (Ι) Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας 29 ετών που βρέθηκε νεκρός και ο αγνοούμενος κυβερνήτης, Σμηναγός (Ι) Ευστάθιος Τσιτλακίδης, 31 ετών.

Φάντομ: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 31χρονου αγνοούμενου

Ο πατέρας του 31χρονου αγνοούμενου πιλότου στο MEGA, ενημερώθηκε από την αρχή για την πτώση του αεροσκάφους.

«Ήρθαν από το επιτελείο της Αεροπορίας εδώ στο σπίτι και μας είπαν ότι ψάχνουν τον γιο μου και τον άλλο πιλότο. Από τη Μονάδα του με ενημέρωσαν πάρα πολύ νωρίς για το τι συνέβη. Αλλά τώρα ήρθαν αυτοπροσώπως έξω από την πόρτα μου και μου είπαν ότι κατέπεσε το αεροπλάνο και ότι είναι σε εξέλιξη η έρευνα και για τα δύο παιδιά».

Ο αδερφός του 31χρονου πιλότου μίλησε στον ALPHA και με δάκρυα στα μάτια είπε ο αγνοούμενος πως έχει μεγάλη εμπειρία αφού εργάζεται πάνω από 10 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία. «Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί», ανέφερε και είπε πως μίλησαν τελευταία φορά το βράδυ της Κυριακής (29/1).
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News