Ιρανός σύζυγος σκότωσε την γυναίκα του επειδή ασπάστηκε τον χριστιανισμό.

1 Οκτωβρίου, 20164:00 ΜΜ

Αυτή η 35χρονη κομμώτρια μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της μέσα στο διαμέρισμά τους, επειδή είχε αναστατωθεί που η γυναίκα του ασπάστηκε τον χριστιανισμό.

Ο Αμίρ Νταρντάνου κατηγορήθηκε για την δολοφονία της συζύγου του, Νασρίν Αμπέκ μετά την ανακάλυψη του πτώματος της μέσα στο διαμέρισμά τους.

Ο 42χρονος άντρας εξαγριώθηκε, όταν έμαθε ότι η γυναίκα του είχε ασπαστεί πρόσφατα τον χριστιανισμό και της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι.

1

Ο Αμίρ Νταρντάνου μαχαίρωσε την σύζυγό του, Νασρίν Αμπέκ, επειδή ασπάστηκε τον χριστιανισμό.

2

Κατηγορήθηκε για τον θάνατό της, μετά την ανακάλυψη του πτώματός της μέσα στο διαμέρισμά τους στο προάστιο Potts Point την Πέμπτη.

Η αστυνομία έκανε την μακάβρια ανακάλυψη, όταν εισέβαλε στο διαμέρισμα του ζευγαριού, μετά από ανησυχίες του πατέρα της για την ζωή της κόρης του.

3

Η αστυνομία ανέφερε, ότι δεν υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, αλλά οι γείτονες ανέφεραν, ότι άκουσαν ουρλιαχτά και φωνές από το σπίτι του ζευγαριού την Τετάρτη το βράδυ.

4

Η 35χρονη Νασρίν Άμπεκ μετακόμισε από το Ιράν στην Αυστραλία πριν από 4 χρόνια και πρόσφατα ασπάστηκε τον χριστιανισμό.

5

Ο Νταρντάνου φέρεται να είχε τηλεφωνήσει στον πεθερό του στο Ιράν την Τετάρτη το βράδυ, λέγοντάς του ότι η κόρη του είναι νεκρή και συνελήφθη την επόμενη μέρα, που ανακαλύφθηκε το πτώμα της.

6

Οι αστυνομικοί πιστεύουν, ότι βρήκαν το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε την γυναίκα του σε έναν κάδο απορριμάτων κοντά στο σπίτι του ζευγαριού.

Ο άνδρας αναμένεται να δικαστεί στις 24 Νοέμβρη.

Dailymail | Sydney Morning Herald

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News