Ιρακινός στρατιώτης αφαιρεί βόμβα που είναι δεμένη σε παιδί με επιτυχία

26 Μαρτίου, 2017 5:40 ΜΜ
More videos

Το υλικό που θα δείτε παρακάτω, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε έναν γενναίο Ιρακινό στρατιώτη να βγάζει ήρεμα μια βόμβα που ήταν δεμένη σε ένα 7χρονο αγόρι.

Το υλικό τραβήχτηκε στη Μοσούλη και δείχνει το τρομοκρατημένο παιδί με τα χέρια του ψηλά, να περιμένει βοήθεια από τον στρατιώτη και να αφοπλίσει τα εκρηκτικά που ήταν δεμένα γύρω από το σώμα του.

Το βίντεο κυκλοφόρησε από τον Ιρακινό στρατό και έγινε ανάρπαστο.

Δείχνει έναν θαρραλέο στρατιώτη να αφαιρεί μια ζώνη αυτοκτονίας από ένα αγόρι, καθώς του λέει να παραμείνει ακίνητος.

Σύμφωνα με αναφορές, ο στρατός εντόπισε το αγόρι μαζί με μια ομάδα προσφύγων να στέκεται μόνος του και να κρατάει το στομάχι του. Τελικά, οι στρατιώτες ανακάλυψαν ότι είχε μια ζώνη αυτοκτονίας κάτω από την μπλούζα του.

Ευτυχώς, βρήκαν έγκαιρα το αγόρι, ώστε να αποφευχθεί μια σίγουρη τραγωδία. Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί και το παιδί και πολλοί άλλοι άνθρωποι.

“Κράτα τα χέρια σου ψηλά, αγόρι μου”, του είπε ο στρατιώτης, καθώς ξεκίνησε να αφοπλίζει τα εκρηκτικά που ήταν δεμένα γύρω από το σώμα του αγοριού.

Ο στρατιώτης κατάφερε να ηρεμήσει το αγόρι παρά το γεγονός, ότι ήταν εμφανώς τρομοκρατημένος.

“Μην φοβάσαι αγόρι μου, δεν θα σε βλάψω.”

Μετά, συνέχισε να βγάζει τα καλώδια και να αφοπλίζει την βόμβα.

Μπράβο στον γενναίο στρατιώτη που παρέμεινε ψύχραιμος και επικεντρωμένος στο να σώσει την ζωή αυτού του παιδιού. Σώθηκαν πολλές ζωές χάρη σε αυτόν.

Δείτε το βίντεο ου ακολουθεί.