Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΉρα Κατσαντώνη – Συγκλονίζει η κόρη της Ελπίδας: «Έχασα το μωράκι μου...

Ήρα Κατσαντώνη – Συγκλονίζει η κόρη της Ελπίδας: «Έχασα το μωράκι μου 8 μηνών… έλεγαν να σου ζήσει και σκεφτόμουν τι θα πω»

Η κόρη της Ελπίδας συγκινεί: «Εκεί που νομίζεις ότι έχεις παιδί, ξαφνικά δεν έχεις. Όταν γέννησα, μου έλεγαν να σου ζήσει. Έλεγα τι θα πω; Είπα ας το μοιραστώ με τον κόσμο. Πήρα τεράστια βοήθεια από τα κορίτσια που μου έστελναν μηνύματα στα social media, όταν μοιράστηκα τι συνέβη με το μωρό μου.

Η κόρη της Ελπίδας, Ήρα Κατσαντώνη, μίλησε στην εκπομπή του Alpha, Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή για το μωρό της που γεννήθηκε 8 μηνών, αλλά τελικά δεν κατάφερε να ζήσει.

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, όσο πιστεύαμε. Ήμουν έγκυος, γέννησα το μωρό μου 8 μηνών αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν μου συνέβη και έχασα το παιδί μου 8 μηνών νόμιζα ότι δεν το είχε πάθει καμιά άλλη γυναίκα, ότι ήμουν η μοναδική στον κόσμο. Όταν το ανέβασα στα social media πήρα πάρα πολλή αγάπη από πάρα πολλές γυναίκες. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψω, να πενθήσω. Το πένθος είναι ένας κύκλος που χρειάζεται να γίνει.

Ο άντρας μου με στήριξε πολύ, είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άντρα, και η μαμά μου φυσικά και οι φίλες μου. Μετά από αρκετούς μήνες που έχουν περάσει μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον χαμό του μωρού μου. Είμαι καλά, όμως. Έδωσα έμφαση στο ότι είμαι καλά. Μερικές φορές θεωρούμε δεδομένα τα πράγματα που έχουμε και δεν είναι αλήθεια αυτό» εξομολογήθηκε η Ήρα Κατσαντώνη.

«Εκεί που νομίζεις ότι έχεις παιδί, ξαφνικά δεν έχεις. Όταν γέννησα, μου έλεγαν να σου ζήσει. Έλεγα τι θα πω; Είπα ας το μοιραστώ με τον κόσμο. Πήρα τεράστια βοήθεια από τα κορίτσια που μου έστελναν μηνύματα στα social media, όταν μοιράστηκα τι συνέβη με το μωρό μου.

Έκανα καισαρική για να γεννήσω, μου πήρε 2-3 βδομάδες να συνέλθω. Υπάρχει πάντα φως στο τούνελ. Αλήθεια το λέω, πραγματικά. Πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πενθήσουμε και μετά να προχωρήσουμε παρακάτω. Γιατί είμαστε ζωντανοί, έχουμε την υγεία μας και η ζωή προχωράει» πρόσθεσε η Ήρα Κατσαντώνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Τα πιο σημαντικά