Ίππευε το άλογο του όταν ένα αυτοκίνητο ήρθε από πίσω. Δείτε όμως τι είχε το άλογο του στην…

25 Νοεμβρίου, 2015 8:33 ΜΜ
More videos

Η ιδέα ενός τραυματισμένου αλόγου δεν είναι καθόλου καλή. Τα υπέροχα πλάσματα αξίζουν να ζουν ευτυχισμένες και υγιή ζωές καθώς χαρακτηρίζονται από εξυπνάδα και αστείες προσωπικότητες.

Όταν η Sami Gross ίππευε το αγαπημένο της άλογο και χτυπήθηκαν από ένα αμάξι, η ζωή της άλλαξε. Παρά το γεγονός πως φορούσαν τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας δεν ήταν αρκετό για αποφύγει τα τραύματα που προκλήθηκαν από το αυτοκίνητο τη νύχτα.

Από αυτή την τραγωδία, η Sami εμπνεύστηκε. Έψαξε να βρει που θα ήταν καλύτερο από ένα απλό πορτοκαλί διακριτικό που αντανακλά στο σκοτάδι αλλά προς μεγάλη της απογοήτευση δεν βρήκε τίποτα. Τότε αποφάσισε πως πρέπει να φτιάξει το δικό της σύστημα ασφαλείας που θα προειδοποιεί τους οδηγούς πως ένα άλογο βρίσκεται εκεί μαζί τους.

Χρησιμοποιώντας απλά LED φωτάκια έφτιαξε ένα χρωματιστό τρόπο ώστε να είναι ασφαλείς τόσο τα άλογα όσο και οι αναβάτες τους. Αυτό που ξεκίνησε ως μια εκστρατεία GoFoundMe γρήγορα μετατράπηκε σε ένα ολοκληρωμένο προϊόν με το όνομα «Tail Lights»

Πλέον κάθε αστυνόμος η απλός αναβάτης μπορεί να νιώθει άνετα γνωρίζοντας πως τα αμάξια θα τον δουν σίγουρα.

Αυτή η ιδέα που μπορεί να σώσει ζωές έγινε ευρέως γνωστή σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της Αμερικής.

Όπως επίσης και στους ανθρώπους που ιππεύουν για μεγάλες αποστάσεις.

Φτιαγμένη με αξιόπιστα υλικά, αυτή η εφεύρεση είναι ιδανική για κάθε αναβάτη.

Μπορεί οι ανακλαστήρες να είναι καλοί αλλά κάποιες φορές οι άνθρωποι δεν τους προσέχουν μέχρι που είναι πολύ αργά. Συνήθως δεν αντιλαμβάνονται σωστά το φώς ή απλά μπερδεύονται. Αλλά με φώτα σαν αυτά ξέρεις πως τα άλογα είναι ασφαλή.

Η Sami σκέφτηκε πως τα φώτα πρέπει να ρυθμίζουν την έντασή τους. Υπάρχουν περιπτώσεις που βρίσκονται πολλά άλογα στη σειρά οπότε η ρύθμιση είναι χρήσιμη για να μην φοβούνται και τα χτυπούν απευθείας στο πρόσωπο.

Επιπλέον ο αναβάτης μπορεί να αλλάξει το χρώμα ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις.

Έτσι δεν είναι απίθανο πως αυτή η ιδέα έχει διαδοθεί παντού.

Δείτε το απίθανο σύστημα στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε μας στο facebook: