Υπογράψτε για να πείτε ΟΧΙ στην ευθανασία αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα.

2 Νοεμβρίου, 2016 2:37 ΜΜ
More videos

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) και ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών (Φ.Ο.Σ.) συγκεντρώνουν υπογραφές με αφορμή τις κατάπτυστες δηλώσεις του Πέτρου Αγγελίδη του δημάρχου Σερρών που δημόσια και μάλιστα δύο φορές ζήτησε στις 19 και στις 20 Οκτωβρίου την θανάτωση υγειών αδέσποτων που δεν υιοθετούνται ενώ τόνισε ότι έχει ζητήσει από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας να καταθέσει αίτημα ώστε η νομοθεσία να αλλάξει και αυτό να επιτρέπεται.

Υπογράψτε και κοινοποιήστε το:

Το δικτυακό ψήφισμα που απευθύνεται στο Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κορουμπλή ζητάει 20.000 υπογραφές ας τις κάνουμε εκατοντάδες χιλιάδες.

1

Στο σχετικό κείμενο οι δύο φιλοζωικοί φορείς, που ζητούν την υπογραφή σας, τονίζουν: «Ο Δήμαρχος της πόλης των Σερρών σε πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του στα ΜΜΕ πρότεινε να ευθανατώνονται, δηλαδή να δολοφονούνται, όλα τα αδέσποτα, που δεν υιοθετούνται. Δήλωσε επίσης, ότι θα ζητήσει να αλλάξει ο νόμος στην Ελλάδα, ο οποίος απαγορεύει την ευθανασία υγιών ζώων.

********
Ο Δήμαρχος της πόλης των Σερρών σε πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του στα ΜΜΕ πρότεινε να ευθανατώνονται, δηλαδή να δολοφονούνται, όλα τα αδέσποτα, που δεν υιοθετούνται.

Δήλωσε επίσης, ότι θα ζητήσει να αλλάξει ο νόμος στην Ελλάδα, ο οποίος απαγορεύει την ευθανασία υγιών ζώων.

Οι προκλητικές αυτές δηλώσεις ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών σε όλη την Ελλάδα.

Ας ενώσουμε όλοι τη φωνή μας κατά των δηλώσεων αυτών και ας καταδικάσουμε τον Δήμαρχο Σερρών και κάθε άλλο όμοιό του.

Η αγάπη, η φροντίδα, ο σεβασμός των ζώων είναι πολιτισμός ενώ κάθε άλλη πρόταση εις βάρος των ζώων είναι σκοταδισμός.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών (ΦΟΣ)

********

Οι προκλητικές αυτές δηλώσεις ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών σε όλη την Ελλάδα. Ας ενώσουμε όλοι τη φωνή μας κατά των δηλώσεων αυτών και ας καταδικάσουμε τον Δήμαρχο Σερρών και κάθε άλλο όμοιό του. Η αγάπη, η φροντίδα, ο σεβασμός των ζώων είναι πολιτισμός ενώ κάθε άλλη πρόταση εις βάρος των ζώων είναι σκοταδισμός».

Για να προσθέσετε την υπογραφή σας πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο facebook: