Υπέρβαρη κοπέλα εξέπληξε τους πάντες την ημέρα του γάμου της

21 Οκτωβρίου, 2016 8:46 ΜΜ
More videos

Η 24χρόνη Haley Smith από το Τέξας ζύγιζε 103 κιλά τον περασμένο Ιούλιο και έπαθε σοκ όταν είδε τις φωτογραφίες από τον αρραβώνα της. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει μια ριζική αλλαγή στο σώμα της, με στόχο να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα μέχρι την ημέρα του γάμου της. Και τα κατάφερε!

Έχασε 50 ολόκληρα κιλά και παρουσιάστηκε πραγματικά εντυπωσιακή με το νυφικό της φόρεμα.

Ο στόχος της φυσικά επιτεύχθηκε μόνο μετά από σκληρή δουλειά, αφού έτρεχε 5 χιλιόμετρα τρεις φορές την εβδομάδα, γυμναζόταν δύο φορές τη μέρα και αντικατέστησε την ανθυγιεινή διατροφή της με φρούτα και λαχανικά.

ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-02 ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-03 ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-04 ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-05 ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-06 ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-07 ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-08 ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-09 ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-10 ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-11 ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-12 ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-13 ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-14 ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-15 ypervari-kopela-ekseplikse-pantes-tin-imera-gamou-tis-16

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: