Πανέμορφες φωτογραφίες του πιο φυσικού πράγματος πάνω στη γη

10 Ιουνίου, 2015 5:31 ΜΜ
More videos

Η Λιθουανή φωτογράφος Ivette Ivens ήθελε να κάνει το θηλασμό, δημόσιο κανόνα γι’ αυτό απαθανάτισε εξαιρετικές φωτογραφίες γυναικών να θηλάζουν τα μωρά τους. Ο στόχος της είναι να θυμίσει στον κόσμο πως αυτή η πράξη είναι απόλυτα φυσιολογική.

Η 25άχρονη είναι μητέρα 2 παιδιών και θήλαζε τον γιο της μέχρι να γίνει 3 ετών. «Τάιζα τα παιδιά μου όπου κι αν ήμουν. Στην εκκλησία, στα πάρτη μέχρι στα καταστήματα. Πιστεύω πως οι μητέρες πρέπει να θηλάζουν τα παιδιά τους όποτε θέλουν.» δήλωσε η Ivens.

Είναι επίσης υπέρ του θηλασμού καθώς όπως λέει: «Τα παιδιά και οι μητέρες ξέρουν πότε πρέπει να απεξαρτηθούν από αυτό. Οι ξένοι όμως δεν γνωρίζουν γι’ αυτό και δεν πρέπει να τους ενδιαφέρει.»

Η φωτογράφος εκανε πρόσφατα μια έκθεση στο Σικάγο με τον τίτλο «Θηλάζω το παιδί μου;» ενώ κυκλοφόρησε και το φωτογραφικό βιβλίο «Η Θεά του θηλασμού.»

Δείτε μερικές από τις υπέροχες φωτογραφίες παρακάτω.

motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-1 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-2 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-3 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-4 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-5 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-6 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-7 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-8 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-9 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-10 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-11 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-12 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-13 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-14 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-15 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-16 motherhood-photography-breastfeeding-godesses-ivette-ivens-17

Περισσότερες φωτογραφίες στο ivetteivens.com