Είπε στην γυναίκα του ότι πρέπει να διώξουν το πιτ-μπουλ από το σπίτι. Δείτε όμως τι έκανε ο σκύλος για αυτό…

27 Ιουλίου, 2015 12:58 ΜΜ
More videos

Τα σκυλιά είναι απίστευτα πιστά ζώα όταν τα προσέχουν καλά οι ανθρώπινες οικογένειές τους. Θα έκαναν τα πάντα για αυτούς με μόνο αντάλλαγμα την αγάπη και τη φροντίδα τους.

Η ιστορία που θα παρουσιαστεί παρακάτω είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Ο πατέρας μιας οικογένειας ανησυχεί ότι το Pit bull τους μπορεί να βλάψει την μικρή τους κόρη. Προειδοποιεί τη γυναίκα του πως με το πρώτο πρόβλημα που θα προκαλέσει θα αναγκαστούν να το διώξουν. Όταν είδε όμως τι ακριβώς έκανε το κατοικίδιό του ανακάλυψε πραγματικά το λόγο που ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

«Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε σκύλους πριν γνωριστούμε και παντρευτούμε. Το δικό της ήταν διασταύρωση Pit Bull με Labrador και ονομαζόταν Zack. Σίγουρα με μισούσε. Όταν γεννήθηκε η κόρη μας, της είπα πως αν αντιδρά περίεργα θα τον διώξουμε.»

«Φέραμε την μικρή στο σπίτι με το αμάξι μας, δεμένη σε ειδικό καρεκλάκι και τα σκυλιά την μύριζαν και κουνούσαν την ουρά τους. Έπρεπε να απομακρύνω τον Zack γιατί την έγλυφε διαρκώς. Αμέσως έγινε ο προστάτης της και όταν την αφήναμε με μια κουβέρτα στο πάτωμα, πάντα την πρόσεχε.»

«Ο Zack αγάπησε αμέσως την κόρη μας και όταν αυτή μεγάλωσε την οδηγούσε στο κρεβάτι και κοιμόταν μαζί της. Πάντα ήξερε πώς να είναι στο κατάλληλο σημείο τη σωστή στιγμή.»

«Δυστυχώς όμως τα δύστροπα παιδιά των γειτόνων μας τον δηλητηρίασαν με αποτέλεσμα να έχουμε μια από τις χειρότερες μέρες της ζωής μας. Καθώς η κόρη μας του έλεγε αντίο, εγώ και η γυναίκα μου ήμασταν απαρηγόρητοι.»

«Στις 8.00 το βράδυ, η κόρη μας ανέβηκε τα σκαλιά για να πάει για ύπνο. Εκείνη τη στιγμή καταλάβαμε όλοι μας πως την απουσία του. Μετά από 5 χρόνια ο Zack δεν τη συνόδευε πια. Μας κοίταξε με τρόμο και πανικό.»

«Εκείνη τη στιγμή το σκυλί μου, που επίσης αγαπούσε πολύ την κόρη μου, σηκώθηκε, περπάτησε προς το μέρος της και την σκούντηξε με το κεφάλι του. Έβαλε το πόδι του στις σκάλες και μας κοίταξε στα μάτια. Ανέβηκαν μαζί προς το δωμάτιό της και κοιμήθηκαν πλάι-πλάι ενώ η κόρη μας τον κρατούσε σφιχτά από το λαιμό.»

«Για τα επόμενα 6 χρόνια, μέχρι το θάνατό του, ο Sam την περίμενε στις σκάλες.»

Bully Tree/Spock The Dog

Ακολουθήστε μας στο facebook: