Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
διάφοραΥπάρχουν δυο τύποι ανθρώπων στον κόσμο. Εσείς ποιος από τους δυο είστε;

Υπάρχουν δυο τύποι ανθρώπων στον κόσμο. Εσείς ποιος από τους δυο είστε;

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που πιστεύουν ακράδαντα πως οι επιλογές μας καθορίζουν το ποιοι είμαστε και αποκαλύπτουν στοιχεία του χαρακτήρα και τις προσωπικότητας μας. Εν μέρει κάτι τέτοιο ισχύει ή τουλάχιστον αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Joao Rocha από τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας δημιούργησε κάτι διασκεδαστικό δίνοντάς του τον τίτλο «2 Είδη Ανθρώπων» που απεικονίζει μερικές από τις καθημερινές μας συνήθειες και πράξεις που σχεδόν όλοι λίγο-πολύ έχουμε κάνει.

«Υπάρχουν μόνο 2 είδη ανθρώπων στον κόσμο. Αυτοί που βρίσκουν αστείο αυτό το  blog και κάποιοι που δεν διαθέτουν καμία αίσθηση του χιούμορ» γράφει ο Rocha στο blog του.

Δείτε τις παρακάτω εικόνες και θα συμφωνήσετε απόλυτα με τον τίτλο που τους δόθηκε.

Εσείς ποιον από τους δυο αυτούς τρόπους προτιμάτε συνήθως;

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-2 different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-3 different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-4 different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-5 different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-6 different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-7 different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-8 different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-9 different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-10 different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-11 different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-12 different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-13 different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-14 different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-15 different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-20

Τα πιο σημαντικά