Πανομοιότυπα δίδυμα γεννήθηκαν κορίτσια και έγιναν μαζί τρανσέξουαλ

23 Οκτωβρίου, 2018 11:43 ΜΜ
More videos

Πανομοιότυπα δίδυμα που γεννήθηκαν κοpίτσια αποκάλυψαν και οι δυο στα 18 τους ότι είναι τρανσeξουαλ.

Οι 23χρονοι Τζακ και Τζέις Γκρέιφ ξεκίνησαν τις ζωές τους το 1995 ως Τζακλίν και Τζένιφερ και μεγάλωσαν σε μια συντηρητική οικογένεια.

Παρά το γεγονός ότι μεγάλωσαν σε μια ευτυχισμένη οικογένεια τα αδέρφια παραδέχτηκαν ότι όταν ήταν μικρά όταν έπεφταν για ύπνο προσεύχονταν να ξυπνήσουν κοpίτσια.

Τα 2 αδέρφια αποκάλυψαν στα 18 τους ότι ήθελαν να κάνουν εγχείρηση αλλαγής φύλου και το έκαναν ταυτόχρονα.

Τώρα, έχουν και οι 2 ευτυχισμένες σχέσεις με γυναίκες.

Οι δίδυμοι που μοιράζονται το ίδιο DNA άρχισαν να βγάζουν τρίχες στο πρόσωπο από τον Απρίλιο του 2017 που άρχισαν να παίρνουν τεστοστερόνη και έκαναν επέμβαση στο στήθος τον Αύγουστο.

“Σαν παιδί έκλαιγα και προσευχόμουν στον Θεό να ξυπνήσω σε ένα αντρικό σώμα χωρίς να καταλαβαίνω καν τότε τι είναι οι τρανσeξουαλ”, ανέφερε ο Τζακ.

“Τώρα είμαι ευτυχισμένος με τον εαυτό μου γιατί επιτέλους έχω αυτό που ήθελα σε όλη μου την ζωή. Αυτό το συναίσθημα δυσφορίας που είχα εξαφανίστηκε για πάντα”, πρόσθεσε.

Τα δυο αδέρφια σε ηλικία 15 ετών ως Τζένιφερ και Τζακλίν.

“Αν ξαναγυρνούσα στα 15 ή 16 δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα σε αυτό το σημείο”, ανέφερε ο Τζέις.

“Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πάντα ήθελα να είμαι ευτυχισμένος αλλά δεν είχα το θάρρος να το κάνω”, πρόσθεσε.

“Το ότι έχω έναν δίδυμο αδερφό σημαίνει ότι δεν νιώθω μόνος μου. Κάποιος άλλος βιώνει τα ίδια ακριβώς πράγματα με εμένα και αυτό μου δίνει δύναμη”, ανέφερε ο Τζέις.

Τα δυο αδέρφια όταν τέλειωσαν το σχολείο έκοψαν τα μαλλιά τους και αποκάλυψαν πρώτα ο ένας στον άλλον ότι είναι ομοφυλόφιλοι και αργότερα ότι είναι τρανσeξουαλ.

“Ήταν δύσκολο να αποκαλύψουμε τότε η μια στην άλλη ότι μας αρέσουν τα κοpίτσια αλλά όταν το είπα στον Τζέις μου είπε ότι νιώθει ακριβώς το ίδιο”, ανέφερε ο Τζακ.

“Όταν μου είπε ότι νιώθει το ίδιο ένιωσα ότι δεν ήμουν πια μόνος μου. Ήταν τρομακτικό. Ήμουν πραγματικά τρομοκρατημένος”, πρόσθεσε.

Ο Τζέις μαζί με την 19χρονη κοπέλα του Τζέσικα Σμιθ.

Ο Τζακ μαζί με την 22χρονη κοπέλα του που αρραβωνιάστηκαν πριν από 1 εβδομάδα.

“Ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να περιγράψω την αλλαγή μου είναι σαν να έχει κάποιος μια τεράστια ανασφάλεια και ξαφνικά αυτή να εξαφανίστηκε”, ανέφερε ο Τζακ.

[dailymail]