Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΙωάννα Τούνη: «Μου πρότειναν 4.500 ευρώ την εβδομάδα για το Survivor»

Ιωάννα Τούνη: «Μου πρότειναν 4.500 ευρώ την εβδομάδα για το Survivor»

Καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε» η Ιωάννα Τούνη μίλησε για πολλά πράγματα και- μεταξύ άλλων- αποκάλυψε πόσα θα της έδιναν ανά εβδομάδα για να πάει στο Survivor!

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε την Ιωάννα Τούνη είναι για το ριάλιτι επιβίωσης, το ποσό που της πρότειναν και αν τελικά θα πάει!

Η Ιωάννα απάντησε σε όλα και δεν δίστασε να πει το αστρονομικό ποσό που θα της έδιναν για κάθε βδομάδα που θα έμενε στο ριάλιτι! Η Ιωάννα Τούνη είπε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Όντως μιλήσαμε τηλεφωνικά με την παραγωγή. Εξαρχής ήμουν αρνητική, γιατί έχω δουλειές στη Θεσσαλονίκη. Δε μπορώ να τα αφήσω όλα πέντε μήνες. Μου είπαν πως σκέφτονται να μου δώσουν 4.500 ευρώ τη βδομάδα. Παρόλα αυτά δε μπορώ να πάω. Γιατί αυτό που αφήνω πίσω είναι κάτι που χτίζω χρόνια και πρέπει να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ για να πηγαίνουν όλα καλά!».

Όσον αφορά στη διαρροή του ροζ βίντεο, με προσωπικές της στιγμές της, που βγήκαν στη δημοσιότητα και προκάλεσε σάλο, είπε πως «νομικά βρίσκομαι σε αδιέξοδο». «Με έκανε πολύ πιο δυνατή η όλη κατάσταση, ελπίζω να μην το περάσει καμία κοπέλα αυτό που έζησα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά