Ιωάννα Τούνη: Η δυνατή σχέση με τη μητέρα της και ο θάνατος του πατέρα της

19 Απριλίου, 2022 8:17 ΜΜ
More videos

Τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής της «έχασε» τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης η Ιωάννα Τούνη.

Η μητέρα της γνωστής Influencer, Τάνια Τούνη, πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 68 ετών σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η Ιωάννα Τούνη είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας της μητέρας της πριν από λίγους μήνες: «Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid, γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες».

Ιωάννα Τούνη - Τάνια Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη σε παλαιότερη εμφάνιση με τη μητέρα της, Τάνια Τούνη

Το δέσιμο μαμάς και κόρης ήταν μεγάλο αφού όπως έχει πει πολλές φορές η Ιωάννα μέσα από συνεντεύξεις της, η μητέρα της τη μεγάλωσε μόνη της στη Θεσσαλονίκη. Η Τάνια Τούνη ήταν νοσηλεύτρια και όταν έμεινε έγκυος στην Ιωάννα ήταν 40 ετών.

Οι γονείς της δεν είχαν παντρευτεί και είχαν χωρίσει πριν γεννηθεί η γνωστή επιχειρηματίας.

Η Ιωάννα Τούνη με τη μητέρα της

Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, έχει δυο ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά του πατέρα της. Μία αδελφή που ζει στην Ολλανδία και έναν αδελφό που ζει στη Σουηδία. Ο πατέρας της πέθανε πριν από δυο χρόνια, ενώ η σχέση που είχε μαζί του δεν ήταν καλή.

Ιωάννα Τούνη: Ο πατέρας της, η τεταμένη τους σχέση και η μητέρα που τη μεγάλωσε μόνη της

Σε συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και στο zougla.gr, η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει πως ο πατέρας της, ήταν αδιάφορος απέναντί της και πως την μεγάλωσε η μητέρα της, κάνοντας μεγάλες θυσίες.

«Δε ξέρω πώς θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς, αλλά ο δικός μου μπαμπάς ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή. Τις φορές που θα τύχαινε να είμαι μαζί του στη Ρόδο ήταν αυταρχικός και παρεμβατικός. Ας πούμε όταν ήμουν στην έκτη δημοτικού, άκουσα για πρώτη φορά, να μη μασάω τσίχλα, να μην κάνω φούσκες γιατί φαίνομαι σαν… Δε μπορώ να πω τη λέξη. Ήταν ένας μπαμπάς, αυτό που εγώ εισέπραξα, που για τον εαυτό του θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει… Ακόμα και αν δεν ήταν το αποδεκτό από την κοινωνία, να έχεις τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, να μην έχεις αναγνωρίσει κανένα, να μη στηρίζεις οικονομικά κανένα αλλά να έχεις αξιώσεις πάνω στην κόρη σου για το πώς θα μασάει την τσίχλα της, από τι θα φορέσει ή το ο,τιδήποτε».

Ιωάννα Τούνη: Ο θαυμασμός για τη μητέρα της 

«Όπως και να ‘χει, χαίρομαι που δεν έχω πρότυπο τον συγκεκριμένο μπαμπά και είχα πρότυπο πάντα τη μαμά μου, η οποία είναι μία πάρα πολύ δυνατή γυναίκα και συνεχίζει να είναι. Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο. Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει».

Η Ιωάννα Τούνη με τη μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη με τη μητέρα της, Τάνια