Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΙωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Χαρίζουν ρούχα του γιου τους σε άπορες...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Χαρίζουν ρούχα του γιου τους σε άπορες οικογένειες

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τους τελευταίους έξι μήνες είδαν τη ζωή τους να αποκτά άλλο νόημα, από τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος τους.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο TLIFE η καλή τους φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει κάποια ρούχα και πράγματα σε οικογένειες και μητέρες που τα έχουν περισσότερη ανάγκη.

Το μοντέλο δημοσίευσε ένα Instagram Story δείχνοντας τα πράγματα που η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα δωρίσουν σε άλλα παιδάκια, ενώ τα ρούχα του Νουνίτο θα τα πάρει μια μητέρα με δίδυμα αγοράκια.

Δείτε το βίντεο

«Από παλιά δωρίζω ρούχα και πράγματα και γνωρίζω αρκετό κόσμο. Είχα ενημερώσει την Ιωάννα ότι έχουμε αρκετό κόσμο με ανάγκες για τα πάντα. Την πήρα πριν λίγες μέρες που γέννησε μια κοπελίτσα δίδυμα αγοράκια και εννοείται μου είπε να πάω από το σπίτι να τα πάρω γιατί έχει αρκετά, όχι μόνο ρούχα αλλά και πολλές συσκευές ακριβές που χρειάζονται τα μωρά. Γέμισα όλο το αμάξι μου με πραγματάκια και αύριο θα τα πάω. Και ρούχα μου έδωσε ο Δημήτρης δικά του αλλά και της Ιωάννας. Γενικά πάω και παίρνω συνέχεια πράγματα και τα μοιράζω, όπως εννοείται τα δικά μου κάθε μήνα» αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Τα πιο σημαντικά