Ιωάννα Παππά: «Ντροπή σου να κάνεις παιδί σε τέτοια ηλικία»

12 Νοεμβρίου, 2020 1:05 ΜΜ
More videos

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, έκανε η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά στο The 2night Show και μίλησε για όλα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ιωάννα Παππά: "Ντροπή σου να κάνεις παιδί σε τέτοια ηλικία"

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη νέα δουλειά που θα πρωταγωνιστήσει σύντομα στο MEGA, αλλά αναφέρθηκε και στη μητρότητα, την οποία βίωσε μετά τα 40.

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Παππά σημείωσε πως είναι πάρα πολύ τυχερή γιατί ο γιος της είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο και εύκολο παιδάκι.

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ακόμα είπε ότι είχε λάβει μήνυμα ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που έκανε παιδί σε τέτοια ηλικία. Διαβάστε τι είπε η ηθοποιός, της οποία η εγκυμοσύνη ήρθε χωρίς να μπει σε διαδικασία, αν και είχε περάσει τα 40.

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

“Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, “ντροπή σου σε τέτοια ηλικία” και “τι θα κάνει το παιδί σας όταν μεγαλώσει” και τέτοια.

Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους”.

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

“Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα και πίστευα ότι θα θέλω κάποια στιγμή. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει τίποτα από τη ζωή του γιου μου αν και εργάζομαι όλο αυτό το διάστημα” πρόσθεσε η 43χρονη σήμερα ηθοποιός.