Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είχα δει πως ήμουν, γυρνούσα το κεφάλι να μη με αντικρύσω»

20 Σεπτεμβρίου, 202112:36 ΜΜ

H Ιωάννα Παλιοσπύρου παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Από την πρώτη μέρα ήταν το ερωτηματικό, το “γιατί”. Ήταν μεγάλη προσβολή και απογοήτευση. Μαζί με μένα ταλαιπωρείται και η οικογένειά μου. Ενώ ήμασταν όλοι εκεί εκείνη επέλεξε να μην έρθει. Έχει μια στάση που δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας, δεν έχει κατανοήσει τι έχει κάνει και πόσο σοβαρό είναι αυτό. Κρατάει μια απόσταση, σαν να μην την αφορά. Για μένα ήταν μονόδρομος, το οφείλω στον εαυτό μου, θεωρώ ότι θα με βοηθήσει να καταλάβω και να ξεπεράσω σιγά σιγά όλο αυτό το σοκ που έχω υποστεί και να μπορέσω να προχωρήσω παρακάτω» είπε.

Περιέγραψε πώς ένιωσε όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και ήταν εκεί όλα τα Μέσα Ενημέρωσης.

«Έτσι και αλλιώς ήταν για μένα δύσκολο, είμαι για μήνες στην απομόνωση, ήταν σοκ να βρεθώ με τόσο πολύ κόσμο, πόσω μάλλον όταν ξέρω ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω μου. Με σόκαρε, δεν με τρόμαξε, ήξερα τι θα συμβεί, προσπάθησαν να το διαχειριστώ με ψυχραιμία».

«Θα είμαι εκεί σε κάθε δίκη, λυπάμαι που δεν βρίσκει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες της, μόνο τη θέση της επιβαρύνει με αυτή τη συμπεριφορά. Κάθε φορά που δεν θα έρχεται θα αποδεικνύει ότι είναι αμετανόητη. Δέχομαι πολλά μηνύματα από τον κόσμο. Συνέχεια με ρωτάνε πώς είναι η υγεία μου».

«Ήταν τόσες πολλές οι σκέψεις. Κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν για τη γιατρό να μου δείξει το μέγεθος της ζημιάς και την προσπάθεια που έπρεπε να κάνει για να αποκαταστήσει τη βλάβη. Αυτές τις εικόνες η μητέρα μου έπρεπε να βρίσκει το θάρρος να τις αντιμετωπίζει, εκείνη το ήξερε, εγώ όχι.

Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα. Είναι ένας τρόπος να συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορέσω να είμαι όπως ήμουν. Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι από την άλλη» είπε για την πρώτη στιγμή που είδε τις φωτογραφίες της που είχε καεί.

Με αφορμή τη συνέντευξη στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η Κατερίνα Καινούργιου άφησε τα υπονοούμενά της για εκείνους που διαχωρίζουν την ενημέρωση από τη ψυχαγωγία ενώ τόνισε πως δεν καρπώνεται την επιτυχία της εξομολόγησης, γιατί πρόκειται για μία ομαδική δουλειά.

«Αρχικά, δεν βλέπω ότι καρπώνομαι τίποτα. Είναι μία ομαδική δουλειά όλο αυτό. Το αποτέλεσμα που θα δείτε δεν είναι προσωπικό μου, είναι μία δουλειά που έχει γίνει με όλη την ομάδα μου. Δεν το είδα σαν επαγγελματική επιτυχία, αλλά πραγματικά σαν κάτι τελείως διαφορετικό.

Ήθελα να γνωρίσω την Ιωάννα και μία ευκαιρία να κάνω μία κουβέντα με ένα κορίτσι που πριν λίγες ημέρες πήγε αγέρωχο στο δικαστήριο, στάθηκε στις τηλεοπτικές κάμερες και είπε ότι η δράστιδα είναι δειλή και ψυχρή. Παρά τους πόνους της, ήθελε να περάσει τα δικά της μηνύματα, εμένα αυτό με συγκλόνισε.

Επίσης, θέλω να σου πω ότι με βοήθησε η Σόνια Καζόνι στο να μιλήσει με την Ιωάννα και να της μεταφέρει ότι θέλω να μιλήσω μαζί της.

Και κάτι τελευταίο που θέλω να σας πω είναι πως όταν πήγα εκεί και γενικότερα από τις κουβέντες που κάναμε, μου είπε ότι της αρέσω και με παρακολουθεί τα τελευταία χρόνια, δηλαδή από τις πρωινές εκπομπές έβλεπε εμένα… Μπορεί επειδή είμαστε συνομήλικες, μπορεί να ένιωθε πιο άνετα να μιλήσει σε μία ψυχαγωγική εκπομπή. Σας παρακαλώ πολύ μη βάζετε τίτλους, γιατί όταν μιλάμε για μία κοπέλα που έχει περάσει δύσκολα, για μία γυναίκα που πασχίζει να περάσει το μήνυμά της και να δικαιωθεί δεν υπάρχει ψυχαγωγία και ενημέρωση. Υπάρχει μία αληθινή συζήτηση και το μήνυμα που περνάει. Δεν υπάρχουν ταμπέλες σε τέτοια θέματα. Εγώ με τις παρέες μου και τους ανθρώπους μου δεν πάω να βάλω τίτλους ότι τώρα είναι ενημέρωση και τώρα είναι ψυχαγωγία, είναι μία αληθινή κουβέντα. Αφήστε τους τίτλους απ’ έξω, όπως δεν σχολιάζουμε τις εμφανίσεις, να μη σχολιάζουμε και όλα τα υπόλοιπα» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News