Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο λόγος που αποφάσισε να δώσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου

26 Σεπτεμβρίου, 2021 11:42 ΜΜ
More videos

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε πριν λίγες ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που πριν από ενάμιση περίπου χρόνο δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

Η Ιωάννα επέλεξε για να ανοίξει την καρδιά της την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή “Super Κατερίνα” και το περιοδικό ΟΚ! αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνέντευξης.

Μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει στο ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι τον Μάρτιο του 2021, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε μιλήσει πρώτη φορά για το χρονικό της επίθεσης που δέχτηκε τον Μάιο του 2020 και άλλαξε για πάντα τη ζωή της. Μάλιστα, είχε μοιραστεί τα συναισθήματα, τις αγωνίες, τους φόβους και τα όσα επώδυνα έζησε τους μήνες που βρισκόταν καθηλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η ιστορία της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την Κατερίνα Καινούργιου να εκδηλώνει από την αρχή την αμέριστη συμπαράστασή της στο θύμα και την επιθυμία να έρθει σε επαφή μαζί της.

Τους τελευταίους μήνες η παρουσιάστρια του Alpha είχε έρθει σε επικοινωνία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την οποία είχαν ανταλλάξει αρκετά μηνύματα. Και οι δύο είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να συναντηθούν από κοντά, όταν η Ιωάννα θα ολοκλήρωνε τις εξειδικευμένες υδροθεραπείες που έκανε στο κέντρο της Avène στη Γαλλία.

Ωστόσο, η επιστροφή της Ιωάννας στην Ελλάδα συνέπεσε με την προετοιμασία για τη δίκη της πολύκροτης υπόθεσής της. Έτσι, η συνάντηση καθυστέρησε, για να πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο σπίτι της Αννίτας Ναθαναήλ στα νότια προάστια.

Ακολουθήστε μας στο facebook: