Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέα φωτογραφία χωρίς τη μάσκα – Δείχνει το πρόσωπό της και τα εγκαύματα

28 Απριλίου, 2022 10:31 ΜΜ
More videos

Νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς την προστατευτική μάσκα, ανάρτησε στο Instagram ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ενόψει της σημερινής προβολής της εκπομπής “Πρωταγωνιστές”, που είναι αφιερωμένη στο θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, ο δημοσιογράφος προχώρησε σε άλλη μία αποκάλυψη του προσώπου της Ιωάννας.

Στη φωτογραφία φαίνεται το μισό πρόσωπο, η πλευρά δηλαδή που υπέστη τη λιγότερη ζημιά από το βιτριόλι, με την ομορφιά της να παραμένει αναλλοίωτη στα μάτια όλων των Ελλήνων, και όχι μόνο…

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη αναφέρει: “Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές.

Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα.

Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή.

Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας”.

“Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία”

Το επεισόδιο θα προβληθεί την απόψε, ενώ το trailer της εκπομπής παίζει ήδη στον αέρα του Alpha.

“Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία” λέει η Ιωάννα στο τρέιλερ, όπου για πρώτη φορά βλέπουμε την έκταση των εγκαυμάτων στο σώμα της από το βιτριόλι, ενώ θα δούμε και το πρόσωπό της μετά την επίθεση για πρώτη φορά.

Με αφορμή τη συνάντησή τους, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε προχθές μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μια σέλφι που έβγαλε μαζί με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

“Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μου συνάντηση με την Ιωάννα. Ήπιαμε καφέ στην πλατεία Μαβίλη και συζητήσαμε για ώρα πολλή, γι’ αυτό που της συνέβη. Μετά από λίγες μέρες βρεθήκαμε στη Βουλιαγμένη, μετά στους Αμπελόκηπους, στο Θριάσιο, στο κέντρο… Για μήνες ξεκλέβαμε χρόνο και τα λέγαμε.

Κάποιες απο αυτές τις συναντήσεις τις κινηματογραφούσαμε κιόλας. Χωρίς να έχουμε αποφασίσει τι θα το κάνουμε το υλικό. Μετά ήρθαν τα podcast της – μεγάλη επιτυχία και πολλή ουσία. Και όταν μπήκε η Άνοιξη και οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει σιγά σιγά να βγάζει τη μάσκα, πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα επεισόδιο στους Πρωταγωνιστές. Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται “πόση ζημιά έχει γίνει” και να την αγαπούν και να της συμπαραστέκονται γνωρίζοντας την πραγματική της εικόνα. Αρκετά είπα όμως. Η συνέχεια και η αποκάλυψη την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στον @alphatv”, έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στην ανάρτησή του στο Instagram.