Ιωάννα Μαλέσκου: «Θέλω πολύ να παντρευτώ. Έχω κάτι στο μυαλό μου» – Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

6 Οκτωβρίου, 20214:38 ΜΜ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στάθηκε αφορμή για να αναφερθεί η Ιωάννα Μαλέσκου στον εκλεκτό της καρδιάς της. Η Αμερικανίδα, ποπ τραγουδίστρια πραγματοποιεί γκάλοπ, ρωτώντας τους followers της σε ποια χώρα να παντρευτεί και η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε στους συνεργάτες της πως ο γάμος αποτελεί και δική της επιθυμία.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στάθηκε αφορμή για να αναφερθεί η Ιωάννα Μαλέσκου στον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η Αμερικανίδα, ποπ τραγουδίστρια πραγματοποιεί γκάλοπ, ρωτώντας τους followers της σε ποια χώρα να παντρευτεί και η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε στους συνεργάτες της πως ο γάμος αποτελεί και δική της επιθυμία.

«Εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ. Νόμιζα ότι θα με ρωτούσατε ποιος θέλει να με παντρευτεί. Έχω κάτι στο μυαλό μου», τόνισε, με νόημα, η οικοδέσποινα του «Love It» και πρόσθεσε:

«Ο αρχισυντάκτης μου μού λέει να προχωρήσω παρακάτω και να μην λέω τα αποκλειστικά μου. Μισή νιώθω. Το άλλο μισό κάτι νιώθει και αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια ερωτευμένη με τον γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων Κωνσταντίνο Δανιά. Πρόσφατα πέρασαν ένα ρομαντικό διήμερο στο Ναύπλιο.

Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, από ότι δείχνουν οι αντιδράσεις της παρουσιάστριας, τα συναισθήματα ανάμεσά τους γίνονται πιο δυνατά.

Δείτε τον Κωνσταντίνο Δανιά σε φωτογραφία του στο Instagram:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News