Ιωάννα Μαλέσκου για Νίκο Μουτσινά: «Ενοχλούμαι όταν κάτι με προσβάλει»

5 Ιανουαρίου, 2022 12:09 ΜΜ
More videos

Η Ιωάννα Μαλέσκου το βράδυ της Τρίτης 4/1 θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Love It με αποκαλυπτική διάθεση θα μιλήσει για όλους και για όλα. Το πρωί της Τρίτης μάλιστα, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παρακολουθήσαμε ένα μικρό απόσπασμα από όλα όσα θα δούμε απόψε.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, μεταξύ άλλων μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά, ενώ αποκάλυψε τι είναι αυτό που την ενοχλεί σε εκείνον, χωρίς ωστόσο να μιλάει συγκεκριμένα σε εκείνον.

«Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είναι μία εκπομπή που κατά κύριο λόγο ασχολείται με ότι τηλεοπτικό υπάρχει. Ενοχλούμαι όταν γίνεται κάτι που με προσβάλλει. Ένα σχόλια που έχει τη διάθεση να σε υποβαθμίσει. Αν εγώ αισθανόμουν ότι γίνεται κάτι κακό, θα είχα τοποθετηθεί διαφορετικά, δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και πρόσθεσε: «Αντίθετα, έβλεπα με χιούμορ πράγματα που εγώ έδινα στο πιάτο. Είτε μέσο του αυθορμητισμού μου, είτε από πράγματα που μπορεί να συνδέονταν. Τότε, θυμάμαι είχε γίνει μία όμορφη σύνδεση με τον Σταθμό που ήμουν τότε και τον ΣΚΑΙ και είχα απαντήσει θετικά. Επειδή ήταν μία όμορφη επικοινωνία με σεβασμό, για αυτό συνέχισε να έχω καλή σχέση με τον Νίκο και πριν τον γνωρίσω».