Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαInstagram και Facebook με συνδρομή και στην Ελλάδα: Τι θα πλnρώσετε για...

Instagram και Facebook με συνδρομή και στην Ελλάδα: Τι θα πλnρώσετε για να μην βλέπετε διαφnμίσεις

Η Meta στέλνει ειδοποίηση σε όλους τους χρήστες των δύο δικτύων για τις επιλογές που έχουν, είτε να πρόσβαση δωρεάν με τα δεδομένα τους να χρησιμοποιούνται για στοχευμένες διαφημίσεις ή να πληρώνουν μηνιαία για να μη βλέπουν διαφημίσεις.

Προαιρετική συνδρομή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της έβαλε η εταιρεία Meta με στόχο οι χρήστες που θα την επιλέξουν να μην βλέπουν διαφημίσεις κατά την πλοήγησή τους.Το συγκεκριμένο update έφτασε και στην Ελλάδα.

Έτσι υπάρχει η προαιρετική συνδρομή με 9,99 ευρώ τον μήνα για όποιον δεν θέλει τα δεδομένα του να χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις. Η συνδρομή αφαιρεί όλες τις διαφημίσεις και σε Facebook και σε Instagram.

Η συγκεκριμένη επιλογή υπάρχει και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έρχεται σε συμμόρφωση με τους νέους κανόνες της ΕΕ. Σημειώνεται ότι πρόκειται για διαφορετική υπηρεσία από το Meta Verified που προσφέρει το μπλε τικ δίπλα στο όνομα του χρήστη.

Η Meta στέλνει ειδοποίηση σε όλους τους χρήστες των δύο δικτύων για τις επιλογές που έχουν, είτε να πρόσβαση δωρεάν με τα δεδομένα τους να χρησιμοποιούνται για στοχευμένες διαφημίσεις ή να πληρώνουν μηνιαία για να μη βλέπουν διαφημίσεις.

Το ποσό ανέρχεται στα 9,99 ευρώ το μήνα για όσους πληρώσουν μέσω του browser, ενώ αν κάποιος εγγραφεί μέσω της εφαρμογής σε iOS ή Android , η συνδρομή είναι 12,99 ευρώ τον μήνα λόγω των τελών που επιβάλει η Apple και η Google.

Αρχικά η συνδρομή θα υποστηρίζει linked accounts, δηλαδή τη σύνδεση που μπορεί να κάνει κάποιος μεταξύ του Facebook και του Instagram . Ωστόσο, από την 1η Μαρτίου 2024 κάθε συνδεδεμένος λογαριασμός θα απαιτεί επιπλέον €6 (μέσω browser) ή επιπλέον €8 (μέσω εφαρμογής).

insta

1 2 1

Τα πιο σημαντικά