Είναι 39 χρονών αλλά δεν της πωλούν τσιγάρα γιατί μοιάζει με έφηβη

29 Αυγούστου, 20179:45 ΜΜ
More videos

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε η Σάρα Κλίαρ, η οποία πήγε να αγοράσει τσιγάρα, αλλά αρνήθηκαν να της δώσουν επειδή δεν είχε μαζί της ταυτότητα.

Η Σάρα Κλίαρ έμεινε άναυδη όταν συνειδητοποίησε πως ο υπεύθυνος του μαγαζιού της ζήτησε ταυτότητα για να πειστεί πως είναι ενήλικη.

Η ίδια, λοιπόν, προσπάθησε να μεταπείσει τον ταμία λέγοντας του πως από δω και πέρα θα βάζει τον 21χρονο γιο της να της αγοράζει τσιγάρα, αλλά ο ίδιος όχι μόνο ενοχλήθηκε με το αστείο της, αλλά εν τέλει της αρνήθηκε να της πουλήσει το προϊόν που ζητούσε.

«Ένιωσα μεγάλη ντροπή γι΄αυτό που έγινε. Όλοι όσοι ήταν εκεί με κοιτούσαν και αναρωτιούνταν τι ακριβώς συνέβαινε», ανέφερε η Σάρα, η οποία ακόμη κι αν έβαλε μία γνωστή της να πείσει την ταμία πως ήταν ενήλικας, εκείνη συνέχιζε να ζητά την ταυτότητά της.

Εν τέλει, η Σάρα όχι μόνο είναι ενήλικας, αλλά όσο κι αν δεν της φαίνεται είναι 39 χρονών και έχει μάλιστα έναν 21χρονο γιο.

Με την ηλικία της να είναι τελικά και η έκπληξη του θέματος, η Σάρα αναφέρει πως σχεδόν κανείς δεν πιστεύει την ηλικία της, καθώς όλοι την κάνουν για 25.

Βέβαια, το μεγαλύτερο σοκ το παθαίνουν όσοι βλέπουν μάνα και γιο μην μπορώντας να πιστέψουν πως ο γιος είναι 21 ετών και η μητέρα… 39!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News