Ινδός ηθοποιός μεταμορφώθηκε για την ανάγκη ενός ρόλου.

5 Δεκεμβρίου, 2016 5:13 ΠΜ
More videos

Συχνά στο Χόλυγουντ βλέπουμε διάσημους ηθοποιούς να μεταμορφώνονται, να χάνουν και να προσθέτουν πολλά κιλά και γενικότερα να γίνονται αγνώριστοι για τις ανάγκες ενός ρόλου.

1

Αλλά την πιο εντυπωσιακή μεταμόρφωση ηθοποιού δεν την είδαμε στο Hollywood αλλά στο… Bollywood της Ινδίας.

1

Η ινδική βιομηχανία κινηματογράφου είναι από τις πιο εύρωστες του πλανήτη, με εκατοντάδες παραγωγές κάθε χρόνο και τώρα το Bollywood θα κυκλοφορήσει μία νέα ταινία το, φιλμ “Dangal”, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Δεκεμβρίου.

cyaqsyvxcaaxy2p

Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός Ινδού πατέρα, που προπονεί τις δύο του κόρες για να γίνουν πρωταθλήτριες στην πάλη. Τον ρόλο του πατέρα υποδύεται ο Ινδός ηθοποιός Aamir Khan, που είναι από τους δημοφιλέστερους στο Bollywood.

1

O Aamir Khan, για τις ανάγκες του ρόλου, αρχικά εμφανίστηκε με δεκάδες παραπανίσια κιλά και γκρίζα μαλιά και κοιλίτσα και στην πορεία μετά από αυστηρή δίαιτα και ιδιαίτερα επίπονη γυμναστική έγινε πραγματικά αγνώριστος.

1

Δείτε το βίντεο, που καταγράφει αυτή την μεταμόρφωση, με τους συντελεστές του φιλμ να μιλούν για το πως το πέτυχαν και πλάνα από την επίπονη προετοιμασία του ηθοποιού.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: