Ινδία: Γονείς κάνουν μήνυση στον γιο τους επειδή δεν τους κάνει εγγόνι

14 Μαΐου, 2022 12:13 ΠΜ
More videos

Ένα ζευγάρι στην πολιτεία Ουτάρακαντρ της βόρειας Ινδίας μηνύει τον μονάκριβο γιο τους και τη σύζυγό του επειδή δεν έχουν κάνει ακόμα εγγόνι μετά από έξι χρόνια γάμου. Η Σαντζίβ και ο Σαντάνα Πρασάντ, 61 και 57 ετών, λένε ότι εξάντλησαν τις οικονομίες τους για να μεγαλώσουν τον γιο τους, πληρώνοντας για την εκπαίδευσή του ως πιλότου, καθώς και για έναν πλούσιο γάμο.

Οι απογοητευμένοι γονείς απαιτούν αποζημίωση αξίας σχεδόν 650.000 δολαρίων εάν δεν γεννηθεί κανένα εγγόνι μέσα σε ένα χρόνο. Ο γιος τους και η σύζυγός του δεν φαίνεται να έχουν σχολιάσει την μήνυση. Η άκρως ασυνήθιστη μήνυση υποβλήθηκε με την αιτιολογία της «ψυχικής οδύνης».

Ο κ. Πρασάντ είπε ότι είχε ξοδέψει όλες τις οικονομίες του για τον γιο του, στέλνοντάς τον στις ΗΠΑ το 2006 για εκπαίδευση πιλότου με κόστος 65.000 δολάρια. Επέστρεψε στην Ινδία το 2007, αλλά έχασε τη δουλειά του και η οικογένειά του έπρεπε να τον στηρίξει οικονομικά για περισσότερα από δύο χρόνια, αναφέρουν οι Times of India.

Ο γιος τους στα 35 του, έπιασε τελικά δουλειά ως πιλότος. Οι γονείς του λένε ότι κανόνισαν τον γάμο του με την Σουμπαντζι Σίνα, το 2016, με την ελπίδα ότι θα είχαν ένα «εγγόνι για να παίξουν» κατά τη συνταξιοδότησή τους.