Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
διεθνήΊνδία: Έσωσαν 12χρονη που πήδηξε από τετραώροφο κτήριο για να μην την...

Ίνδία: Έσωσαν 12χρονη που πήδηξε από τετραώροφο κτήριο για να μην την βιάσουν

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι εικόνες ενός 12χρονου κοριτσιού που πηδά από τετραώροφο κτίριο στην Ινδία για να ξεφύγει από τον επίδοξο βιαστή της.

Το κορίτσι γλίτωσε ως εκ θαύματος από την πτώση, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση και αναρρώνει σε νοσοκομείο της Μουμπάι.

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που πήδηξε στο κενό, ενώ εργάτες από κάτω κρατούσαν τεντωμένο ένα μεγάλο κομμάτι ύφασμα, που ανέκοψε την πτώση της. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 35χρονος ύποπτος πλησίασε τη μικρή με το πρόσχημα να τη ρωτήσει για κάποια διεύθυνση και στη συνέχεια την έπεισε να πάει μαζί του για να του δείξει.

Η 12χρονη τον ακολούθησε μέχρι την ταράτσα του κτιρίου, όπου επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Το κορίτσι φοβήθηκε και πλησίασε στην άκρη της οροφής. Μια παντόφλα της έπεσε κάτω κι έτσι αντιλήφθηκαν την παρουσία της οι εργάτες, που έσπευσαν να φτιάξουν το αυτοσχέδιο «δίχτυ ασφαλείας».

Η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει τον δράση βάσει της περιγραφής του κοριτσιού προκειμένου να του απαγγείλει κατηγορίες για απαγωγή και σεξουαλική επίθεση.

[timesofindia] [ief]Τα πιο σημαντικά