Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
#blackfridayΙνδή υπουργός: «Οι βιαστές να κρεμιούνται ανάποδα και να δέρνονται έως ότου...

Ινδή υπουργός: «Οι βιαστές να κρεμιούνται ανάποδα και να δέρνονται έως ότου βγει το δέρμα τους»

«Οι βιαστές θα πρέπει να βασανίζονται μπροστά στα θύματά τους, έως ότου να παρακαλούν για συγχώρεση», είπε η Ινδή υπουργός

Μία υπουργός στην Ινδία παραδέχτηκε ότι έδωσε εντολή στην αστυνομία να βασανίζει τους υπόπτους για υποθέσεις βιασμών και να παρακαλούν για τις ζωές τους.

Η Ούμα Μπχάρτι ανέφερε μάλιστα ότι έβαζε τις γυναίκες θύματα να παρακολουθούν τα βασανιστήρια και να βλέπουν τους κατηγορούμενους να κρεμιούνται ανάποδα.

81b0ace875f14f707e4a645148a5bade

«Οι βιαστές θα πρέπει να βασανίζονται μπροστά στα θύματά τους, έως ότου να παρακαλούν για συγχώρεση», είπε η Ινδή υπουργός κατά τη διάρκεια περιοδείας, όπως αναφέρει το BBC.

Αναφέρθηκε μάλιστα σε μία πολύκροτη υπόθεση, τον περασμένο Ιούλιο, όταν μία μητέρα και η κόρη της βιάστηκαν ομαδικά από μία συμμορία, λέγοντας ότι η κυβέρνηση απέτυχε να απονείμει δικαιοσύνη στα θύματα.

58273da80f8d637bf4b5cc02f9e3b3a3 scaled

«Οι βιαστές θα πρέπει να κρεμιούνται ανάποδα και να δέρνονται έως ότου βγει το δέρμα τους. Και θα πρέπει να βάζουν αλάτι και τσίλι στις πληγές τους μέχρι να ουρλιάζουν από τους πόνους. Οι μητέρες και οι κόρες τους θα πρέπει να παρακολουθούν τα βασανιστήρια», πρόσθεσε.

[bbc] [independent]

Τα πιο σημαντικά