Ινδή κοπέλα ανάρρωσε εντυπωσιακά μετά από επίθεση με οξύ που της πέταξε άγνωστος

6 Σεπτεμβρίου, 2017 7:22 ΜΜ
More videos

Η 21χρονη κοπέλα βρισκόταν μαζί με τον ξαδελφό της στο αυτοκίνητο σε δρόμο του Λονδίνου, όταν ένας άγνωστος της πέταξε οξύ μέσα από το παράθυρο.

Τις πρώτες φωτογραφίες από την εκπληκτική ανάρρωσή της μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Twitter η Ινδή, Resham Khan, η οποία τον Ιούνιο δέχθηκε επίθεση με οξύ ανήμερα των γενεθλίων της.

Η 21χρονη κοπέλα βρισκόταν μαζί με τον ξαδελφό της στο αυτοκίνητο σε δρόμο του Λονδίνου, όταν ένας άγνωστος της πέταξε οξύ μέσα από το παράθυρο.

Η Resham όλο αυτό το χρονικό διάστημα έγραφε για την πορεία της ανάρρωσής της στα κοινωνικά δίκτυα και μάλιστα άρχισε να γράφει σε blog τα συναισθήματά της για την επιστροφή στην κανονική της ζωή και το πανεπιστήμιο, το οποίο είχε διακόψει λόγω του ατυχήματός της.

Τον Αύγουστο είχε περιγράψει στο blog της τα σκαμπανευάσματα στην ψυχολογία της, προσπαθώντας να διαχειριστεί τις ανάγκες του δέρματός της και φορούσε πάντα ειδικά ρούχα για να προστατεύει τις ουλές της. Όπως έλεγε τότε δεν ήθελε να μοιραστεί καμία φωτογραφία. Ωστόσο, τώρα έδειξε έτοιμη και πόσταρε τις πρώτες φωτογραφίες της από την ημέρα της επίθεσης.

«Όλοι με είδατε στα χειρότερά μου, τουλάχιστον αφήστε με να σας δείξω ότι δείχνω καλά. Βγάζω φωτογραφίες συνέχεια και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα είμαι έτοιμη να μοιραστώ μαζί σας μέσω του blog μου όλο το χρονοδιάγραμμα της ανάρρωσή μου με φωτογραφίες», ανέφερε στο BBC.

Εκτός από το blog της, η Ινδή φοιτήτρια ασκεί πιέσεις στην κυβέρνηση για να συζητηθούν οι επιθέσεις με οξύ στο κοινοβούλιο, καθώς παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά στη χώρα της.

Ο 25χρονος δράστης της επίθεσης εναντίον της κατηγορείται για βαριές σωματικές βλάβες στην Resham και τον ξαδελφό της και η δίκη του θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο.

Ο 37χρονος ξαδελφός της που ήταν μαζί της στο αυτοκίνητο, παραμένει σοβαρά τραυματισμένος.

[protothema] [dailymail]