Ινδοί γονείς με 4 κορίτσια σκότωσαν την κόρη του γείτονα ως θυσία για να κάνουν γιο

18 Οκτωβρίου, 2017 3:23 ΜΜ
More videos

Ένα Iνδικό ζευγάρι ήταν απελπισμένο για έναν γιο, αφού είχαν ήδη τέσσερις κόρες. Δολοφόνησαν ένα κορίτσι πιστεύοντας ότι η «θυσία» αυτή θα τους φέρει ένα αγόρι.

Ο Σατίς Σινγκ, 35 ετών, και η σύζυγός του Ναμιτά, 30 ετών, απήγαγαν την τετράχρονη κόρη του γείτονα, της έκοψαν το χέρι, το πόδι και το αυτί προτού κόψουν και το λαιμό της.

Το ζευγάρι, από το Σαχαρανπούρ, Ούταρ Πραντές, λέγεται ότι ήταν απελπισμένο να κάνει ένα αγόρι, αφού ο μοναδικός γιος τους πέθανε όταν ήταν μόλις 18 μηνών.

Ο Σάτις Σινγκ, 35 ετών, απεικονίζεται δεξιά, και η σύζυγός του Ναμιτά, 30, απήγαγαν το τεσσάρων χρονών κορίτσι με το όνομα Αξιτά, έκοψαν το χέρι της, το πόδι της και το αυτί της πριν κόψουν το λαιμό της

Μετά τον ακρωτηριασμό και τη δολοφονία του μικρού κοριτσιού, το ζευγάρι άφησε τον σωρό της σε ένα μέρος κοντά στο σπίτι της, όπου τελικά τον βρήκε ο πατέρας της

Απογοητευμένοι που «επιβαρύνθηκαν» με τέσσερις κόρες, οι Σινγκς επισκέφθηκαν έναν πνευματικό ιατρό και εξορκιστή, τον 50χρονο Βριξ Παλ, ο οποίος φέρεται να τους συμβούλευσε να «θυσιάσουν» ένα κορίτσι για να τους δοθεί ένας υγιής γιος.

Το ζευγάρι ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα της κυρίας Σινγκ, τον Καμπούλ Σινγκ, 60 ετών, και το τρίο απήγαγε την τετράχρονη κόρη Αξίτα, την 1η Οκτωβρίου.

Ο κ. Σινγκ έκανε ένα φρικιαστικό τελετουργικό στο κοριτσάκι, κόβοντας της το ένα χέρι, το πόδι και το αυτί, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Τελικά την σκότωσε κόβοντας τον λαιμό της με ένα τεράστιο μαχαίρι, σύμφωνα με μια αναφορά της αστυνομίας.

Οι Σινγκς επισκέφτηκαν τον μάγο Βριξ Παλ, 50 ετών, ο οποίος τους συμβούλεψε να «θυσιάσουν» ένα κορίτσι και να εγκαταλείψουν το σώμα του κοντά ώστε οι γονείς της να το βρουν

 

Οι αστυνομικοί με έναν σκύλο έψαχναν για αποδείξεις κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το νεκρό σώμα του τετράχρονου κοριτσιού ,ονόματι Αξίτα, κοντά στο σπίτι της στην περιοχή Σαχαρανπούρ, Ούταρ Πραντές

Ο πατέρας της Αξίτα Μαχαβίρ Σινγκ, 35 ετών, κατέθεσε αμέσως το αγνοούμενο κορίτσι στην τοπική αστυνομία.

Αλλά τέσσερις μέρες αργότερα εργαζόταν σε ένα μέρος κοντά στο σπίτι του και βρήκε ένα ακρωτηριασμένο σώμα τυλιγμένο σε ένα κομμάτι ύφασμα, που αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ήταν κόρη του.

«Ο κατηγορούμενος σκότωσε ένα αθώο παιδί λόγω των προληπτικών πεποιθήσεων του», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας Πραμπάλ Μρατάπ Σινγκ, στο Σαχαρανπούρ.

“Έχουμε συλλάβει τον Σατίς και τον Βριξ Παλ, ενώ ακόμα ψάχνουμε τον Καμπούλ Σινγκ και τη Ναμιτά. Έχουμε επίσης στην κατοχή μας τα όπλα από τον κατηγορούμενο, που χρησιμοποίησε για το έγκλημα”.

Ο μάγος Βρίξ Παλ και ο Σατίς Σίνγκ έχουν συλληφθεί από την αστυνομία, ενώ ψάχνουν ακόμα τη Ναμιτά και τον πεθερό του Σινγκ 

Η μεταθανάτια αναφορά επιβεβαιώνει ότι το μικρό κορίτσι πέθανε από σοβαρούς τραυματισμούς.

Μια ομάδα αστυνομίας ψάχνει τη Ναμιτά και τον Καμπούλ και προσφέρουν μια ανταμοιβή των Rs10,000 (100 ευρώ) για κάθε έναν που θα τους βοηθήσει και θα τους οδηγήσει στους εγκληματίες.

Η προτίμηση των γιων από τις κόρες είναι ένα σοβαρό ζήτημα σε πολλά μέρη της Ινδίας, με λιγότερα από 800 κορίτσια να γεννιούνται για κάθε 1.000 αγόρια σε ορισμένες πολιτείες.

Μια άλλη ανησυχητική στατιστική αποκαλύπτει ότι από το 2000 έως το 2010 υπήρχαν 56 θάνατοι αγοριών ηλικίας από ένα έως πέντε, για κάθε 100 θανάτους κοριτσιών.

Αυτό έχει πολλές αιτίες, καθώς οι κόρες παραδοσιακά παντρεύονται με μια προίκα, εγκαταλείπουν την οικογένεια και δεν είναι κοντά για να φροντίσουν τους γονείς τους και έτσι μια προίκα μπορεί να είναι δαπανηρή.

Οι γιοι θεωρούνται επίσης παραδοσιακά ως δυνητικοί κληρονόμοι της ιδιοκτησίας και της οικογενειακής επιχείρησης, ωστόσο οι αγωνιστές της ισότητας των φύλων προσπαθούν να αλλάξουν αυτή την άποψη.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: