Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΒέφα Αλεξιάδου: «Ήμουν 13 χρόνια χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν πήρα δεκάρα»

Βέφα Αλεξιάδου: «Ήμουν 13 χρόνια χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν πήρα δεκάρα»

Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου, αποκάλυψε πως για 13 χρόνια, που εργαζόταν στον ΑΝΤ1, δεν έλαβε ποτέ αμοιβή.

Για την τηλεοπτική της καριέρα ως μαγείρισσα, για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για τον θάνατο των παιδιών της, έκανε λόγο η Βέφα Αλεξιάδου.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη μαγείρισσα παραχώρησε μια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου το απόγευμα της Κυριακής. Η ίδια αρχικά αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της καριέρα αποκαλύπτοντας πως για 13 χρονια δεν είχε λάβει αμοιβή.

“Ήμουν 17 χρόνια στην τηλεόραση και εννοείται πως με βοήθησε. Καταρχήν δεν έπαιρνα ποτέ αμοιβή. 13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα! Και λέω πως παρόλο που δεν πήρα δεκάρα σε αυτούς χρωστάω την καριέρα μου. Και στην Πόπη Χατζηδημητρίου και στην Ελένη Μενεγάκη και στην Ρούλα Κορομηλά. Και οι τρεις με βοήθησαν. Θα προκύψουν μικροδιαφορές και ίσως στεναχωρεθείς, αλλά δεν μετράνε αυτά. Το καλό που μου έκαναν, δεν μετράει τίποτα αν κάποτε με στεναχώρησαν διότι με έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο”, είπε αρχικά η Βέφα Αλεξιάδου.

Η Βέφα στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, τη Ρούλα Κορομηλά αλλά την Πόπη Χατζηδημητρίου, ενώ δήλωσε πως πλέον δεν έχει καμία επαφή μαζί τους.

«Δεν μιλάω καθόλου με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν ξέρω γιατί… το έφερε η ζωή! Μάλλον από την πλευρά της Ελένης πρέπει να είναι, δεν το ξέρω. Ούτε με την Ρούλα Κορομηλά ούτε με την Πόπη Χατζηδημητρίου μιλάμε. Δεν γίναμε φίλες να κάνουμε παρέα, ήμασταν απλά συνεργάτες. Σήμερα δεν θα ήθελα να κάνω ξανά τηλεόραση. Τελείωσε η τηλεόραση για μένα”, συμπλήρωσε η Βέφα Αλεξιάδου.

Τέλος, η Βέφα μίλησε για τον θάνατο των δύο παιδιών της, της Αλεξίας και της Αγγελικής, τονίζοντας πως ο πόνος από τον χαμό τους δεν θα φύγει ποτέ.

“Όποιος πιστεύει πως δεν πονάω για τους θανάτους των παιδιών μου επειδή βάφομαι κάνει μεγάλο λάθος. Ο πόνος είναι δικός μου. Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ, είναι εδώ μέσα, μπορεί να τον ξεχνάω, να μιλάω με κόσμο, αλλά δεν φεύγει. Βάζω το Facebook και βλέπω μέσα την Αλεξία. Ε τι θα κάνω; Δεν θα κλάψω; Δεν θα θυμηθώ πως έχασα το κορίτσι μου, το σπλάχνο μου;”, είπε.

Τα πιο σημαντικά