Ηλικιωμένος άντρας βοηθάει έναν νεαρό να δέσει την γραβάτα του και η πράξη του έγινε γνωστή σε όλο το διαδίκτυο!

18 Νοεμβρίου, 20156:47 ΜΜ
More videos

Τα τελευταία χρόνια βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από αρνητικές συμπεριφορές και εκφράσεις μίσους. Ωστόσο, μέσα σε όλον αυτό τον χαμό ακούμε κάποια καλή είδηση, που ξαναζεσταίνει την καρδιά μας.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα ηλικιωμένο ζευγάρι γίνεται viral, λόγω μιας ανιδιοτελούς πράξης ευγένειας. Ενώ περίμεναν το τρένο στον σιδηροδρομικό σταθμό Lindbergh Center MARTA στην Ατλάντα στην Αμερική, η γυναίκα πρόσεξε έναν νεαρό άντρα, που προσπαθούσε να δέσει την γραβάτα του. Αμέσως, γύρισε στον άντρα της και του ζήτησε να βοηθήσει τον νεαρό. Χωρίς να διστάσει λεπτό ο ηλικιωμένος άντρας έσπευσε να βοηθήσει τον νεαρό να δέσει την γραβάτα του.

11145234_10153567234612387_5123959282617305003_o-600x600

Ο Redd Desmond Thomas ήταν ανάμεσα στους αυτόπτες μάρτυρες της σκηνής και θέλησε να μοιραστεί αυτή την συγκινητική στιγμή με τον υπόλοιπο κόσμο μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

“Ήμουν αρκετά κοντά για να δω τι έγινε. Μετά πλησίασα ακόμα περισσότερο, για να τραβήξω μια φωτογραφία του “εκπαιδευτικού σεμιναρίου”, που εξελισσόταν εκείνη την στιγμή μπροστά μου”, γράφει ο Thomas.

Αν και τα ονόματα των ανθρώπων στην φωτογραφία δεν έγιναν γνωστά, η ιστορία τους έγινε αμέσως viral και συγκίνησε χιλιάδες κόσμο.

Δείτε την συγκινητική φωτογραφία παρακάτω:

Ο Redd Desmond Thomas καθόταν στον σιδηροδρομικό σταθμό Lindbergh Center στην Ατλάντα, όταν αντίκρισε με τα μάτια του μια πολύ συγκινητική στιγμή ανάμεσα σε δυο μεταξύ τους άγνωστους ανθρώπους, και θέλησε να μοιραστεί αυτό το στιγμιότυπο με όλον τον υπόλοιπο κόσμο.

Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται ένας ηλικιωμένος άντρας που προσπαθεί να μάθει σε έναν νεαρό πώς να δένει την γραβάτα του.

12227097_10153736293377387_7455165129121474978_n

“Ο νεαρός άντρας ήταν καθισμένος και προσπαθούσε χωρίς επιτυχία να δέσει την γραβάτα του. Όταν τον είδε τη γυναίκα με το κόκκινο παλτό, τον ρώτησε αν ξέρει να δένει γραβάτες. Ο νεαρός της απάντησε: “Όχι, κυρία μου”. Τότε, η ηλικιωμένη γυναίκα γύρισε στον άντρα της και του είπε: “Έλα από αυτή την μεριά, για να βοηθήσεις τον νεαρό να μάθει να δένει την γραβάτα του”, έγραψε ο Thomas.

“Ο ηλικιωμένος άντρας πήγε σχεδόν ενστικτωδώς και έδειξε βήμα βήμα στον νεαρό πως να δένει την γραβάτα του και έμεινε μέχρι να επαναλάβει ο νεαρός όλα τα βήματα που του έδειξε, για να σιγουρευτεί, ότι έμαθε”, πρόσθεσε ο Thomas.

 

“Ήμουν αρκετά κοντά, αλλά όταν κατάλαβα τι γινόταν πλησίασα ακόμα περισσότερο, για να βγάλω μια φωτογραφία αυτού του εν εξελίξει σεμιναρίου, πριν επιβιβαστώ  μέσα στο τρένο. Το λάτρεψα αυτό που έγινε.”

Ο Thomas δεν ήταν ο μοναδικός που συγκινήθηκε από αυτή την αυθόρμητη πράξη ευγένειας. Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε από παραπάνω από 150,000 ανθρώπους σε δυο μόλις μέρες και άρεσε σε παραπάνω από μισό εκατομμύριο.

Χιλιάδες άνθρωποι σχολίασαν θετικά το γεγονός, και μάλιστα μερικοί έγραψαν,ότι απεκατέστησε την πίστη τους στην ανθρωπότητα.

Screen-Shot-2015-11-16-at-3.06.11-PM

Με τόση αρνητικότητα που υπάρχει στον κόσμο, αυτές οι όμορφες και αυθόρμητες στιγμές ανάμεσα σε αγνώστους, αποδεικνύουν, ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με ευγενικά και ανιδιοτελή κίνητρα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News