Ηλικιωμένη γυναίκα αποφοίτησε στα 87 και με διατριβή γραμμένη εξ ολοκλήρου με το χέρι

3 Ιανουαρίου, 20231:29 ΠΜ
More videos

Η ιστορία της Luisa, ένα μεγάλο μυαλό και μια μεγάλη καρδιά.

Οι ειδήσεις εξαπλώνονται γρήγορα στο διαδίκτυο, όλα όσα είναι σημαντικά  στον κόσμο. Μια ηλικιωμένη κυρία αποφοίτησε στα  87 και  έγραψε τη διατριβή της εξ ολοκλήρου με το χέρι.

Αλλά ας την γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τη ζωή και τις σπουδές της, γιατί αυτή η γλυκιά κυρία αξίζει το θαυμασμό και την αναγνώριση.

Η ιστορία της Luisa

Τι κοινό έχει αυτή η λαμπρή κυρία Luisa Valencic Ficara και ο περίφημος Piero Angela; Και οι δύο, σε τρυφερή ηλικία των  87 ετών, έχουν αποφοιτήσει!

Αυτό είναι σπουδαίο. Ο διάσημος εφευρέτης του προγράμματος Quark έλαβε ένα πτυχίο πριν από μερικά χρόνια για τη δέσμευση και τη σταθερότητα των προγραμμάτων του.

Ενώ η ευσπλαχνική κυρία μας την κατέκτησε στο πεδίο, ακόμη και γράφοντας τη διατριβή με το χέρι. Αποφοίτησε στα 87 και είναι αξιοθαύμαστη.

Η ιστορία αυτής της ωραίας κυρίας είναι αυτή που είναι καλή για την καρδιά και την ψυχή. Η Luisa γεννήθηκε στην Ιταλία αλλά μετανάστευσε στη Βραζιλία πριν από 40 χρόνια, αφού πέρασε τη Νότια Αμερική κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Μετά από αρκετά ταξίδια σταμάτησε στο Σαν Πάολο όπου ζει ακόμα. Μετά από την απώλεια του συζύγου και της αδελφής της, η Luisa αποφάσισε να εγγραφεί στο πανεπιστημιακό μάθημα επιστήμης των τροφίμων.

Η Luisa αποφοίτησε στα 87 της χρόνια και μάλιστα με άριστα!

«Δεν θα ξοδέψω  τις υπόλοιπες μέρες μου κλειδωμένη στο σπίτι να κλαίω», είπε αυτή η υπέροχη γυναίκα, και έτσι έδωσε  στον εαυτό της με βούληση και θάρρος και άρχισε.

Μου ομολόγησε ότι φοβόταν ότι δεν θα γινόταν αποδεκτή από ανθρώπους πολύ νεότερους της, αλλά ο φόβος αυτός εξαφανίστηκε πολύ   γρήγορα.

Πράγματι, την ημέρα της αποφοίτησής της, το πανεπιστήμιο ήταν γεμάτο από νέους που έδωσαν την εκτίμησή τους και την αγάπη τους,

κάνοντάς την να ξεχάσει την έλλειψη κάποιου μέλους της οικογένειας που η Luisa δεν μπορούσε να έχει δίπλα της.

Η Luisa εξέφρασε την πρόθεσή της να μην αφήσει αυτή τη δέσμευση που την κρατά ενεργή και πάντα πρόθυμη να μάθει. Στην πραγματικότητα, θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της!

Προκειμένου να βοηθήσει τις κοινότητες των νέων που έχουν ανάγκη, η Luisa αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές ξένων γλωσσών.

Έτσι, με την ίδια δέσμευση όπως πάντα, ξεκίνησε μια γερμανική και γαλλική γλώσσα!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News