Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗλίας Βαλάσης: «Λύγισε» μιλώντας για τον Γ. Αρναούτογλου! «Δυνατή ψυχή και παλικάρι...

Ηλίας Βαλάσης: «Λύγισε» μιλώντας για τον Γ. Αρναούτογλου! «Δυνατή ψυχή και παλικάρι που αξίζει σε αυτόν τον κόσμο της τηλεόρασης»

Ο Ηλίας Βαλάσης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» το Σάββατο 28/01 στον ΣΚΑΪ με αφορμή την θεατρική παράσταση «Ο Γάμος» του Μάριου Ποντίκα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όμως, ένα απόσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στάθηκε ικανό να συγκινήσει βαθιά τον ηθοποιό και πρώην παίκτη του πρώτου ελληνικού Survivor.

«Με την ιστορία του Βαλάση τότε είχε γίνει ένας σάλος. Όλα αυτά τα χρόνια που ακολούθησαν αργότερα και λόγω μιας πίστης που μας δένει, που είναι κάτι πολύ μεταξύ μας και κάθε φορά που βλεπόμαστε καταλαβαινόμαστε, είναι μια μαγική περίπτωση.

Όπως, επίσης, η εξέλιξη του σε έναν συγκλονιστικό ηθοποιό. Δηλαδή η πορεία αυτού του παιδιού είναι για ταινία. Πως ένας εκπαιδευτής των ΟΥΚ πηγαίνει σε ένα ριάλιτι, αλλάζει η ζωή του, έρχονται τα πάνω κάτω και γίνεται μετά από χρόνια ένας ηθοποιός καταπληκτικός.

Δεν είναι σενάριο αυτό για ταινία; Θέλω να του ευχηθώ να είναι ευτυχισμένος. Ξέρει ο Ηλίας! Έχει περπατήσει αυτόν τον Γολγοθά νομίζω δυο, τρεις φορές, τον ανεβοκατέβηκε και εύχομαι κάποια στιγμή η ψυχή του να είναι ήρεμη γιατί το αξίζει.

Σε αυτά τα 20 χρόνια, από το 2003 ως το 2023, έκανε μια τεράστια αλλαγή. Να ‘σαι καλά, Ηλία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, μάλιστα, ο Ηλίας Βαλάσης δεν έκρυψε την συγκίνηση του δίχως να μπορεί για δευτερόλεπτα να εκφράσει λέξη.

«Λοιπόν, άκου. Ο Γρηγόρης έχει μια φοβερή ψυχή. Μου στάθηκε όσο δεν μου στάθηκε κανένας Βρήκα την ευκαιρία να του το πω στην εκπομπή του, αν και δεν ήθελε καν να το πω.

Είναι ένα παλικάρι που πραγματικά αξίζει γιατί σε αυτόν τον κόσμο της τηλεόρασης δυστυχώς αλλάζουν στην ψυχή σου.

Αυτός όμως είχε τη δύναμη να κρατήσει τα στεγανά και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια του. Χωρίς να έχουμε πραγματική επικοινωνία ξέρει πολύ καλά τι μου συμβαίνει και αυτό είναι που συνδέει δυο φίλους».
Τα πιο σημαντικά