Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗλίας Μίχος για βιασμό 12χρονης: «Σκέφτομαι τι έχω κάνει και δεν μπορώ...

Ηλίας Μίχος για βιασμό 12χρονης: «Σκέφτομαι τι έχω κάνει και δεν μπορώ να πάρω ανάσα – Έχω καταστρέψει τη ζωή αυτού του παιδιού»

O Ηλίας Μίχος σπάει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή και ομολογεί την αποτρόπαια πράξη του

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης με την μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό παρουσίασε χθες το βράδυ το Star.

Την ίδια ώρα για πρώτη φορά ο Ηλίας Μίχος σπάει τη σιωπή του μέσα από το κελί και αποκαλύπτει τις καθημερινές επαφές που έχει με την ανήλικη, ενώ ομολογεί την αποτρόπαια πράξη του αρνούμενος ωστόσο την μαστροπεία.

«Δεν μπορώ να αποδεχθώ τι έχω κάνει. Σκέφτομαι τι έχω κάνει και δεν μπορώ να πάρω ανάσα. Έχω καταστρέψει τη ζωή αυτού του παιδιού, έχω καταστρέψει τη ζωή της οικογένειάς μου. Ξέρω ότι θα μείνω στη φυλακή αλλά να μείνω για πράγματα που έχω κάνει όχι για ότι δεν έχω κάνει. Δεν είμαι μαστροπός» δήλωσε αποκλειστικά στο Star και στην Κατερίνα Ρίστα, ο Ηλίας Μίχος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, για μαστροπεία, για πορνογραφία και για εμπορία ανθρώπων.

«Για τη μαστροπεία και την εμπορία ανθρώπων τα αρνείται κατηγορηματικά από την πρώτη στιγμή. Ομολογεί την κακοποίηση σεξουαλική του παιδιού και βεβαίως την πορνογραφία. Το μήνυμα που θέλει να στείλει είναι ότι θα καταδικαστώ για αυτά τα οποία έχω διαπράξει, για πράγματα για τα οποία κατηγορούμαι αδίκως οφείλει και η κοινωνία να αντιληφθεί ότι έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», δήλωσε η δικηγόρος του Ηλία Μίχου, Μαρία Κουρτεση.

Μητέρα 12χρονης: «Δεν είχα υποπτευθεί τίποτα»

Η μητέρα της ανήλικης μιλώντας αποκλειστικά στο Star, μέσα από το κελί υποστηρίζει πως «δεν είχε υποπτευθεί ποτέ τίποτα».

Ο διάλογος με τη μητέρα της 12χρονης

– Εσείς δεν γνωρίζετε τίποτα για όλα αυτά;

Μητέρα 12χρονης: – Όχι, δεν γνώριζα. Αν γνώριζα δεν θα το είχα αφήσει έτσι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο .

– Και όταν γνωρίσατε πως αντιδράσατε ;

Μητέρα 12χρονης: – Όταν μου μίλησε η θεία του παιδιού και μου είπε τι έχει συμβεί με τον Μίχο, αυτό το κτήνος που εύχομαι να μην δει ποτέ ξανά το φως του ήλιου, μου τα έστειλε με μηνύματα και πήγα και έκανα κατευθείαν, αμέσως την καταγγελία μου. Το παιδί δεν μου είχε δείξει τίποτα, κανένα σημάδι, κάτι ότι γίνεται, ότι το έχει βιάσει, ερχόταν με χαμόγελο στο σπίτι, πάντα, ευχαριστημένη, δεν μου είχε δείξει κάτι να ανησυχήσω. Μιλάμε σε καθημερινή βάση, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν βγαίνει, δε μιλάει σε κανέναν , με κουκούλες κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι, εμένα όποτε μου μιλάει κλαίει, έχει ενοχές και τύψεις γιατί είμαι εδώ πέρα, γιατί δεν μου μίλησε, γιατί δεν μου είπε κάτι, σε αυτό έχει τύψεις και ενοχές το παιδί.Το βιάσανε τόσα άτομα και τώρα το ξαναβιάζουμε έχοντας και τη μάνα του μέσα στη φυλακή.
Τα πιο σημαντικά