Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΗλίας Λογοθέτης: Η τελεuταία τηλεοπτική εμφάνıσή του στη σειρά «Έτερος Εγώ: Νέμεσıς»

Ηλίας Λογοθέτης: Η τελεuταία τηλεοπτική εμφάνıσή του στη σειρά «Έτερος Εγώ: Νέμεσıς»

Θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα προκάλεσε, την Τετάρτη (28/02), η είδηση του θανάτου του ηθοποιού, Ηλία Λογοθέτη, σε ηλικία 85 ετών.

Ο ηθοποιός, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, συμμετείχε σε ηλικία 84 ετών στον τελευταίο κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ», ο οποίος προβλήθηκε από το συνδρομητικό δίκτυο της COSMOTE.

Μάλιστα, ο Ηλίας Λογοθέτης στο τρίτο επεισόδιο της σειράς «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» βρίσκεται σε ένα νοσοκομείο και συνομιλεί στο διπλανό κρεβάτι με τον Άλκη Μασάτο, τον οποίο υποδύθηκε ο Δημήτρης Καπετανάκος.

Αναλυτικά, σε αυτό το επεισόδιο η Δανάη (Κόρα Καρβούνη) επισκέπτεται τον Λαΐνη (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), ο οποίος έχει επιστρέψει πλέον στα διδακτικά του καθήκοντα και του αποκαλύπτει τα σχέδιά της σε σχέση με την υπόθεση του «Έτερος Εγώ». Η Αθηνά (Μαριάννα Τουμασάτου) λύνει την υπόθεση της 18χρονης Μελίνας. Ο Μασάτος (Δημήτρης Καπετανάκος) βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά την επίθεση του Βανόρτα (Τάσος Νούσιας). Παράλληλα, μια δεύτερη υπόθεση ανθρωποκτονίας προκύπτει, ενώ η Αστυνομία ασχολείται με την έκρηξη στο γραφείο τελετών.

logot

eteros ego nemesis ilias logothetis 03 ad00d

logo logotheti

Ποιος ήταν ο Ηλίας Λογοθέτης

Ο Ηλίας Λογοθέτης γεννήθηκε στη Λευκάδα στις 15 Απριλίου 1939. Δεν σκεφτόταν να ακολουθήσει την υποκριτική, καθώς ελκυόταν περισσότερο από την όπερα. Ήταν απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Παντείου.

Με το θέατρο ήρθε σε επαφή μέσω του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, απ’ όπου αποφοίτησε το 1967, και πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο, το 1970, στο έργο «Βαβυλωνία». Έγινε γνωστός κυρίως σε κωμικούς ρόλους από συμμετοχές στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Ακόμα, το 2000 δέχτηκε τα θετικά σχόλια του Χάρολντ Πίντερ για την ερμηνεία του στο θεατρικό έργο «Νεκρή ζώνη».

Τα πιο σημαντικά