Ηλίας Καμπακάκης: Το συγκινητικό μήνυμα για την κόρη του που πάσχει από καρκίνο

30 Ιανουαρίου, 2018 8:42 ΠΜ
More videos

Ήταν τον περασμένο Νοέμβρη όταν έγινε γνωστό πως η 6χρονη κόρη του Ηλία Καμπακάκη διαγνώστηκε με καρκίνο και διοργανώθηκε εκστρατεία ώστε να μαζευτούν χρήματα για την μεταφορά της στο εξωτερικό. Το ποσό συγκεντρώθηκε και με ένα συγκινητικό βίντεο, ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκρισή του.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η μικρή Κλεοπάτρα διαγνώστηκε με οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σε μια σειρά από χημειοθεραπείες, ωστόσο, η αρρώστια εξελίχθηκε ως πολύ επιθετική και χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό με σκοπό την τάχιστη αντιμετώπιση του προβλήματος.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ! Σας ευχαριστώ όλους για την στάση σας, για την συμπαράσταση που μου δείξατε με οποιονδήποτε τρόπο, για την συμβολή σας ώστε να μαζευτεί αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό και να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε με την Κλεοπατρούλα μας στην Αμερική και να εγχειριστεί», λέει βουρκωμένος, σε βίντεο που «ανέβασε» στο Facebook, o Ηλίας, που όλο αυτό τον καιρό δεν είχε κάνει καμία δήλωση για το θέμα, ευχόμενος σε όλους να είναι γεροί.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο το τραγουδιστή:

[peoplegreece] [thousandsnews]