Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι νέες της δηλώσεις για τις πλαστικές τη βάζουν στη «μαύρη λίστα»

29 Σεπτεμβρίου, 2018 1:55 ΜΜ
More videos

Την ώρα οι φωτογραφίες του παρελθόντος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, εκείνη επιμένει να υποστηρίζει πως δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στην επέμβασή της, με τη μοναδική πλαστική επέμβαση που λέει πως έχει κάνει να αφορά στον… αντίχειρά της.

Το κοινό, βέβαια, βάσει όσων βλέπει μπροστά του αδυνατεί να την πιστέψει με τα σχόλια στα social media να είναι ιδιαιτέρως αρνητικά για το πρόσωπό της.

Στη νέα της συνέντευξη στο TV Έθνος, το μοντέλο ανοίγει ξανά το κεφάλαιο των πλαστικών και μιλά για το αποτέλεσμα που θεωρεί «υπερβολικό» και τις «απαγορευτικές» επεμβάσεις.
Τι είχε να πει;

Περνάτε το μήνυμα ότι δεν θέλετε τις πλαστικές επεμβάσεις…

«Δεν είναι έτσι. Μια πλαστική επέμβαση που κάνει μια κοπέλα να αισθάνεται καλύτερα, καλά κάνει και την κάνει. Είναι άλλο να κάνεις μια πλαστική, να πειράξεις λίγο τη μύτη σου ή να διορθώσεις το στήθος σου, και άλλο να έχεις προχωρήσει σε επεμβάσεις απαγορευτικές στο να δουλέψεις. Πολλές γυναίκες έχουν κάνει υπερβολικές πλαστικές και δεν αλλάζει το πρόσωπο τους».

Δεν ήταν προσβλητικά κάποια σχόλια του Δημήτρη Σκουλού;

«Ο Δημήτρης είναι καυστικός. Έχει black χιούμορ. Δεν το κάνει επί τούτω. Είναι φοβερός άνθρωπος και καλός οικογενειάρχης και αυτό λέει πολλά σε μένα Είναι καλός άνθρωπος ο Δημήτρης».