Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δίνει την τελική της απάντηση για τις πλαστικές και μας αφήνει άφωνους

25 Οκτωβρίου, 201811:48 ΜΜ

Μπορεί να πέρασαν τόσες εβδομάδες από την πρεμιέρα του GNTM, οι πλαστικές τις Ηλιάνας Παπαγεωργίου, όμως, δεν σταματούν να συζητιούνται.

Από τη μία οι χρήστες του διαδικτύου θεωρούν δεδομένο ότι η κριτής του ριάλιτι μοντέλων δεν έχει καμία σχέση με την παλιά της εικόνα, από την άλλη η ίδια έχει δηλώσει πως η μοναδική πλαστική που έχει κάνει ποτέ της είναι… στον αντίχειρά της.

Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Down Town ρωτήθηκε ξανά για τις επεμβάσεις που της χρεώνουν, με την Ηλιάνα να επιθυμεί να κλείσει οριστικά το θέμα, χωρίς όμως να πει αυτό που όλοι περιμένουν.

Τελικά, έχει πει το «ναι» στην πλαστική χειρουργική;

«Έχω πει την αλήθεια, απλώς ο κόσμος θέλει να ασχοληθεί με κάτι. Έχω κάνει διορθωτική πλαστική στον αντίχειρα μου. Μετά από μια μετακόμιση κόπηκε το δάχτυλο μου, μολύνθηκα από make-up και αναγκάστηκα να κάνω πλαστική.

Δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι επεμβατικό στον εαυτό μου, γιατί δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία χειρουργείου για να αλλάξει κάτι που σου έδωσε ο Θεός με όλη του την αγάπη», επιμένει.

Την ίδια ώρα, οι χρήστες του Twitter εξακολουθούν να κάνουν πάρτυ με το υλικό του παρελθόντος και τη σύγκριση του πριν και του μετά…

Τα συμπεράσματα δικά σας!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News