Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Οι ερωτικές σκηνές με τον Μπιμπίκη έχουν ενδιαφέρον, δεν φοβάμαι μη ζηλέψει η Βανδή»

8 Νοεμβρίου, 2022 1:58 ΜΜ
More videos

Με ιδιαίτερη άνεση η Ηλιάνα Μαυρομάτη μίλησε για τις ερωτικές της σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και τη Δέσποινα Βανδή.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 8/11 η παράσταση «Ζορμπάς» του Νίκου Καζαντάκη. Μεταξύ των ηθοποιών που παίζουν είναι και η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Μιλώντας στην κάμερα του Breakfast @ Star, η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Είναι ενδιαφέρουσες οι ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη γιατί ο Βασίλης είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας, οπότε με κάνει να νιώθω πολύ άνετα. Δεν έχω σκεφτεί αν θα ζηλέψει η σύντροφός του, γιατί είναι μία πολύ έμπειρη γυναίκα. Είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Να θυμίσουμε, ότι η ηθοποιός υποδύεται τη «Ζέτα» στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», που είναι μία εύθραυστη, δυνατή, παράξενη, αλλά και ριζωμένη στην πραγματικότητα γυναίκα, η οποία δραπέτευσε από την κόλαση που μοιράζονται πολλές γυναίκες και ψάχνει να βρει μέσα από το τραγούδι και τον έρωτα… τη λύτρωσή της.