Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΙλάειρα για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Του έδωσα νεότητα. Αγαπημένη μας στιγμή όταν κάνουμε...

Ιλάειρα για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Του έδωσα νεότητα. Αγαπημένη μας στιγμή όταν κάνουμε πίλινγκ, βάζουμε μάσκες»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην εκπομπή “Happy Day” και αναφέρθηκαν στα σχέδιά τους ν’ αποκτήσουν παιδί, αλλά και στα αρνητικά σχόλια που ακούν.

Όπως υπογράμμισε η Ιλάειρα Ζήση «ο αρραβώνας μας ανανέωσε και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε. Όλοι λένε ότι ο Μαυρίκιος δείχνει χρόνια νεότερος, ότι του έχω δώσει νεότητα. Η αγαπημένη μας στιγμή είναι κάθε βράδυ που κάνουμε πίλινγκ, βάζουμε μάσκες».

Η πρόθεση του Μαυρίκιου Μαυρικίου είναι να κάνει συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση

Σχετικά με το γεγονός ότι έχουν γίνει viral τον τελευταίο καιρό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επεσήμανε «δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τους αρέσω, δεν τους αρέσω, πρέπει να με χωνέψουν, γιατί είναι τόσες πολλές οι προτάσεις που μας έρχονται κάθε μέρα και μέχρι το γάμο θα μας βλέπετε αρκετά συχνά».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θέλει ν’ αποκτήσει παιδί

Ερωτηθείς για την απόκτηση παιδιού, ο θεατρικός παραγωγός απάντησε «τώρα το θέλω», ενώ από την πλευρά της, η Ιλάειρα Ζηση σημείωσε «αχ παιδιά, δεν μαζεύεται, δεν μπορώ να τον κρατήσω. Θέλει τώρα παιδί».

«Μου λέει να κάνουμε υπομονή, μετά το γάμο. Θα κάνουμε, λέω! Το έχουμε βάλει στη σκαλέτα για μετά το γάμο, γιατί εμείς πάμε πάντα με σκαλέτα, όπως ξέρετε», συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ενώ όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια, κατέληξε «όποιος δεν θέλει να μας βλέπει, ας αλλάξει κανάλι. Βέβαια, το πρόβλημα είναι πως όταν αλλάζεις κανάλι ξαναπέφτεις πάνω μας».Τα πιο σημαντικά