Εικόνες από το ωραιότερο νηπιαγωγείο της χρονιάς!

5 Απριλίου, 2015 10:51 ΜΜ
More videos

Το Farming Kindergarten βρίσκεται στο Βιετνάμ και ξεχωρίζει με τον σχεδιασμό του.

Πρόκειται για ένα νηπιαγωγείο με ενσωματωμένο πάρκο, αφού στην οροφή του υπάρχει άπλετος χώρος με γκαζόν για να απολαύσουν οι επισκέπτες την βόλτα τους.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο VTN έφτιαξε έναν τεράστιο παιδότοπο όχι μόνο για τους μαθητές του νηπιαγωγείου αλλά και για τα παιδιά της γειτονιάς που απολαμβάνουν εδώτο παιχνίδι τους. Μάλιστα ανακηρύχθηκε «Κτίριο της Χρονιάς» όσον αφορά στην εκπαίδευση από το Arch Daily.

tilestwra.com -  Το ωραιότερο νηπιαγωγείο της χρονιάς!

«Μια πράσινη όαση στη μέση μιας γειτονιάς που περιβάλλεται από τσιμέντο είναι ωφέλιμη για το σύνολο της αστικής κοινότητας, ενώ πρόσφατα δημιουργήσαμε και έναν λαχανόκηπο στην οροφή για να μαθαίνουν τα παιδιά τις καλλιέργειες και τα λαχανικά», λένε οι σχεδιαστές.

Άλλη μία καινοτομία της κατασκευής είναι ότι οι αίθουσες του νηπιαγωγείου δεν χρειάζονται κλιματιστικό, παρά το τροπικό κλίμα της περιοχής, ενώ το κτίριο εξοικονομεί 25% της ενέργειας και 40% του νερού, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας του σε μεγάλο βαθμό. Το νηπιαγωγείο αποτελεί πρότυπο της περιοχής και ένα από τα ωραιότερα κτήρια σε ολόκληρο το Βιετνάμ.

tilestwra.com -  Το ωραιότερο νηπιαγωγείο της χρονιάς!tilestwra.com -  Το ωραιότερο νηπιαγωγείο της χρονιάς!tilestwra.com -  Το ωραιότερο νηπιαγωγείο της χρονιάς!tilestwra.com -  Το ωραιότερο νηπιαγωγείο της χρονιάς!tilestwra.com -  Το ωραιότερο νηπιαγωγείο της χρονιάς!tilestwra.com -  Το ωραιότερο νηπιαγωγείο της χρονιάς!tilestwra.com -  Το ωραιότερο νηπιαγωγείο της χρονιάς!

 archdaily perierga
Ακολουθήστε μας στο facebook: