Οικογένεια πήγε για σαφάρι και ξαφνικά μπαμπουίνοι άρχισαν να ζευγαρώνουν πάνω στο καπό

9 Αυγούστου, 2017 12:33 ΜΜ
More videos

Ένα οικογενειακό ταξίδι σε ένα πάρκο με σαφάρι, μετατράπηκε σε στιγμή αμηχανίας, όταν δύο μπαμπουίνοι αποφάσισαν να ζευγαρώσουν πάνω στο καπό του αυτοκινήτου.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και δείχνει το ζευγάρι να ερωτοτροπεί, ενώ φωνές και γέλια ακούγονται από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ξεκινά αρκετά αθώα, με έναν από τους μπαμπουίνους να χαλαρώνει μπροστά από το παρμπρίζ, όσο η οικογένεια τον παρακολουθεί από το εσωτερικό.

Το βίντεο ξεκινά αρκετά αθώα, με έναν από τους μπαμπουίνους να χαλαρώνει μπροστά από το παρμπρίζ, όσο η οικογένεια τον παρακολουθεί από το εσωτερικό.

Όμως το σκηνικό άλλαξε ξαφνικά, όταν ένας άλλος μπαμπουίνος έκανε την εμφάνισή του και οι δυο τους άρχισαν να ερωτοτροπούν. Όσο οι γονείς ξεσπούν σε γέλια, ένα από τα παιδιά φωνάζει: “Άτακτη μαϊμού”! Αμέσως μετά ο θηλυκός φεύγει, ενώ ο αρσενικός ετοιμάζεται να ξαπλώσει στο καπό, όσο η οικογένεια βάζει μπροστά το αυτοκίνητο.

Το ξεκαρδιστικό υλικό καταγράφηκε στον χώρο των μαϊμούδων του Πάρκου Σαφάρι Νόουζλι του Μέρσεϊσαϊντ. Ο κάμεραμαν έγραψε στην ανάρτηση του βίντεο: “Το σαφάρι παιδιών στο Νόουζλι, μετατράπηκε σε κάτι πραγματικά αμήχανο”.

Όμως το σκηνικό άλλαξε ξαφνικά, όταν ένας άλλος μπαμπουίνος έκανε την εμφάνισή του και οι δυο τους άρχισαν να ερωτοτροπούν.

Δείτε το αστείο περιστατικό, στο βίντεο που ακολουθεί.

[dailymail]