Οικογένεια μικρής Ευαγγελίας: «Να σταματήσουν οι καταθέσεις στον λογαριασμό»

Σεπτέμβριος 3, 2017 7:51 ΠΜ
More videos

Αφού μαζεύτηκε το χρηματικό ποσό, είναι σωστό να σταματήσουν οι καταθέσεις”- Επιθυμία της οικογένειας να σταματήσουν οι καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό 

Χτες το πρωί η οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας έκανε γνωστό ότι ο μεγάλος στόχος, να μαζευτεί το ποσό των 380.000 χιλιάδων ευρώ, επιτευχθεί!

Σε μόλις πέντε ημέρες πολίτες από όλες τις περιοχές της Κρήτης αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα έγιναν ένα για να βοηθήσουν το κορίτσι να μεταφερθεί στην Αγγλία και να δώσει την μάχη για την επιβίωση της.

Ο πατέρας της 8χρονης σήμερα το πρωί εξέδωσε μια πολύ συγκινητική ανακοίνωση για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς όλο τον κόσμο που βοηθάει όπως μπορεί την κόρη του.

Με νεότερη ανακοίνωση και μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο μας ενημέρωσε για την πρόθεση της οικογένειας να σταματήσει ο κόσμος να καταθέτει χρήματα στον λογαριασμό της οικογένειας, στην οποία δικαιούχος είναι η μητέρα της μικρής, καθώς όπως αναφέρει ο κ. Καστρινάκης το ποσό έχει συγκεντρωθεί οπότε είναι σωστό να σταματήσουν οι περεταίρω καταθέσεις.

Για ακόμα μια φορά δεν παρέλειψε να μας τονίσει την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου και να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους.

[flashnews]