Η ΙΚΕΑ μόλις διόρθωσε το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα έπιπλά της

7 Μαρτίου, 2017 3:36 ΜΜ
More videos

Τα έπιπλα της ΙΚΕΑ, είναι γνωστά για την κομψότητα και την πρακτικότητά τους. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα: είναι εξαιρετικά δύσκολο να συναρμολογηθούν. Μετά από πολλά χρόνια σκέψης και δημιουργίας, ίσως το πρόβλημα βρήκε τη λύση του και είναι πιο απλή από ποτέ.

Πρόκειται για μια καινοτομία πείρου και σφήνας που ολισθαίνουν και κλειδώνουν σε συγκεκριμένες υποδοχές χωρίς βίδες ή εργαλεία. Οι κατασκευαστές, εξοικονομούν χρόνο και χρήμα ενώ οι πελάτες γλυτώνουν από την δύσκολη διαδικασία συναρμολόγησης. Αρχικά, η εταιρία έθεσε την ιδέα στο υπουργικό συμβούλιο της Στοκχόλμης το 2014, έλαβε θετικές κριτικές και αυτό τους προέτρεψε στο να αναπτύξουν παραπάνω τη νέα λύση συναρμολόγησης.

Το τραπέζι «Lisabo» είναι το πιο πρόσφατο δημιούργημα με την νέα καινοτομία. Η δομή μπορεί να αποσυναρμολογηθεί, να μεταφερθεί με ασφάλεια και έπειτα να συναρμολογηθεί εξίσου εύκολα.

Η ΙΚΕΑ παράγει νέα έπιπλα που απαιτούν τη χρήση πείρου-σφήνας. Είναι μια νέα καινοτομία που διευκολύνει τη συναρμολόγηση.

IKEA

Ο ραβδωτός πείρος απλά ολισθαίνει και κλειδώνει στη σχισμή επιτρέποντας στα έπιπλα να σταθεροποιηθούν ομαλά.

IKEA

Το τραπέζι «Lisabo», είναι ένα κομψό έπιπλο σημύδας και διαθέτει τη νέα τεχνολογία της εταιρίας.

IKEA

Η συναρμολόγηση δεν απαιτεί πλέον βίδες και άλλα εργαλεία, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα στους κατασκευαστές.

IKEA

Επίσης, οι πελάτες αποφεύγουν την ταλαιπωρία της συναρμολόγησης που μέχρι πρότινος αποτελούσε πρόβλημα.

IKEA

Το 2014, η ΙΚΕΑ έθεσε την ιδέα στο υπουργικό συμβούλιο της Στοκχόλμης, έλαβε θετικές κριτικές και ανέπτυξε παραπάνω τη νέα λύση συναρμολόγησης.

IKEA

Το συγκεκριμένο έπιπλο, μπορεί να συναρμολογηθεί σε μερικά λεπτά, σε αντίθεση με κάποια άλλα έπιπλα που απαιτούν ώρες.

IKEA

Επιπλέον, μπορεί να αποσυναρμολογηθεί, να μετακινηθεί και να συναρμολογηθεί ξανά, χωρίς πρόβλημα.

IKEA

Η απλή, οικονομική και ανθεκτική τεχνολογία με τον πείρο και τη σφήνα προσαρμόζεται στα σύγχρονα έπιπλα και τον τρόπο ζωής.

IKEA

Υπάρχουν μικρές μεταλλικές πλάκες  που μπορούν να βιδωθούν για επιπλέον προαιρετική ασφάλεια αν και το τραπέζι εξακολουθεί να είναι γερό και χωρίς αυτές.

IKEA

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, το νέο τρόπο συναρμολόγησης με την καινούρια λύση της ΙΚΕΑ.

[IKEA] [BRIT.CO]