Υιοθέτησαν αυτή την γάτα, από τότε δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να μισεί τα πάντα γύρω της!

23 Ιουνίου, 2016 11:25 ΜΜ
More videos

Ο Πωλ Τατεόσιαν από τη Φλόριντα επιθεωρούσε ένα άδειο σπίτι με κάποιον συνάδελφό του, όταν ξαφνικά άκουσε το νιαούρισμα μιας γάτας. Δεν πέρασε λίγη ώρα και εμφανίστηκε και η γατούλα. Έμοιαζε ταλαιπωρημένη, νηστική και πολύ διψασμένη.

Ο Πωλ προσπάθησε να την ταΐσει ένα μάνγκο που βρήκε πεταμένο στο γρασίδι. Η γατούλα έφαγε λίγο αν και από το βλέμμα της δεν φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη ούτε με το φαγητό, αλλά ούτε και με τους ξαφνικούς επισκέπτες.

«Όταν τελειώσαμε τη δουλειά, επειδή οι ενοικιαστές περίμεναν να μπουν στο σπίτι αλλά και επειδή οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες είχαν φύγει, αποφασίσαμε να την πάρουμε σπίτι. Στη Φλόριντα ζουν αλιγάτορες, γεράκια, αετοί, κουκουβάγιες και φίδια που μπορούν να αποδειχθούν πολύ επικίνδυνα για αυτόν τον μικρό τύπο. Χρειάζονταν οπωσδήποτε ένα σπίτι».

Έδωσαν στο γατάκι με την περίεργη φατσούλα το όνομα Γκάρφιλντ. Αν και μοιάζει να περιφρονεί τους πάντες και τα πάντα με την έκφραση του προσώπου του, είμαστε σίγουροι ότι η καρδιά του είναι ζεστή. Μέσα του είναι πολύ ευτυχισμένο που έχει επιτέλους ένα σπίτι!

Φύγε από μπροστά μου!

Από τότε που την υιοθέτησαν δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να μισεί τα πάντα γύρω της. ΟΧΙ!

Από τότε που την υιοθέτησαν δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να μισεί τα πάντα γύρω της. Σταμάτα να με κοιτάς!

Από τότε που την υιοθέτησαν δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να μισεί τα πάντα γύρω της. ΟΧΙ!

Από τότε που την υιοθέτησαν δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να μισεί τα πάντα γύρω της. Εγώ φταίω που σου έδωσα θάρρος στην αρχή..

Από τότε που την υιοθέτησαν δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να μισεί τα πάντα γύρω της. Θες και χάδια τώρα;Από τότε που την υιοθέτησαν δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να μισεί τα πάντα γύρω της. Σταμάτα αυτό που κάνεις. ΤΩΡΑ!

Από τότε που την υιοθέτησαν δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να μισεί τα πάντα γύρω της.

Πηγή: lovemeow Επιμέλεια: dinfo

Ακολουθήστε μας στο facebook: