Ηγέτης των Γκρίζων Λύκων: «Η Ελλάδα έχει 15 νησιά στο Αιγαίο παράνομα»

26 Ιουλίου, 2017 2:41 ΠΜ
More videos

Ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης στην Τουρκία Ντεβλέτ Μπαχτσελί εκτοξεύει νέες απειλές κατά της Ελλάδας, υπενθυμίζοντας τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο ηγέτης των “Γκρίζων Λύκων” υποστήριξε ότι η Ελλάδα κατέχει παράνομα 15 νησιά του Αιγαίου και ότι «παραβιάζει το δίκαιο της καλής γειτονίας».

Το παραλήρημα του Μπαχτσελί συνεχίστηκε, χαρακτηρίζοντας προκλητική την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, σε νησιά του Αιγαίου, λέγοντας:

«Η επίσκεψη του Προέδρου της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου, η οποία συμπίπτει με την επέτειο της Συνθήκης της Λωζάνης είναι προκλητική. 15 νησιά του Αιγαίου τέθηκαν υπό κατοχή με παράνομο και άδικο τρόπο. Κατακρίνω την στάση της Ελλάδας, η οποία δεν συμβαδίζει με το δίκαιο της καλής γειτονίας».

Τέλος, ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων, ξεπερνώντας τα όρια, ανέφερε; «ας μην δοκιμάζουν την υπομονή μας, ας μην παρεξηγούν την ωριμότητα και τη σοβαρότητά μας. Αν κάποιοι θέλουν να τους ρίξουμε πάλι στη θάλασσα θα το κάνουμε με χαρά, αν κάποιοι θέλουν να τους κυνηγήσουμε, θα τους κυνηγήσουμε μέχρι όπου θα χρειαστεί».

[cnn] [etypos]

Ακολουθήστε μας στο facebook: