Ιερέας έκανε τρισάγιο και ευχήθηκε: «Θεάρεστο το έργο της Χρυσής Αυγής»

3 Νοεμβρίου, 2016 1:25 ΠΜ
More videos

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο στο οποίο ιερέας τελεί τρισάγιο για τους δολοφονημένους Χρυσαυγίτες Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Επίσης ο ιερέας εμφανίζεται να ψέλνει δέηση υπέρ του Νίκου Μιχαλολιάκου επίσης χαρακτήρισε «θεάρεστο» τον «αγώνα» τους, τον οποίο ευχήθηκε να στηρίζει ο Θεός.

1

«Δεόμεθα υπέρ της φιλτάτης ημών πατρίδος και πάντων των αγωνιζομένων δια την διατήρηση των θρησκευτικών και πατριωτικών παραδόσεων του λαού της» είπε ο ιερέας, προσθέτοντας: «Έτι δεόμεθα υπέρ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συνεργατών αυτού».

Συνεχίζοντας, αφού  ευχήθηκε «όπως Κύριος ο Θεός συνεργήσαι και κατευοδώσει τον θεάρεστον αγώναν τους που δίνουν υπέρ της πίστεως και της πατρίδας», αναθεμάτισε (με δική του ευθύνη, όπως ανέφερε) τους αντιπάλους της Χρυσής Αυγής, που «καλλιεργούν το μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής».

1

«Ανάθεμα σε όσους εντός και εκτός της πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ είπε ότι οι δράστες της δολοφονίας των Φουντούλη – Καπελώνη  είναι «άνανδροι φονιάδες της πατρίδας μας».

Δείτε το βίντεο με (σημεία 1:58 και το 2:36)