Ιδιοκτήτης έκανε μήνυση σε μοντέλο για σεξουαλική παρενόχληση του σκύλου του

29 Απριλίου, 20189:36 ΜΜ

Ένα μοντέλο του Instagram το οποίο έχει δεχθεί μήνυση για σeξουαλικό ερεθισμό ενός σκύλου κατά την διάρκεια μιας φωτογράφησης υποστηρίζει ότι εκείνη είναι το πραγματικό θύμα της υπόθεσης.

Η Ντεγιάνα Μουνίρα έκανε μια φωτογράφηση δίπλα σε μια πισίνα όταν ο σκύλος ο Χεφ πήγε πάνω της και άρχισε να γίνεται άτακτος.

Η Μουνίρα δέχθηκε μήνυση από τον Τόνι Τουτούνι, τον Ρώσο ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος υποστηρίζει ότι ερέθισε σeξουαλικά τον σκύλο του, παίζοντας με τα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με τον Τουτούνι, ο Χεφ είναι περίπου 1,5 μέτρο όταν στέκεται στα πίσω πόδια του και υποστηρίζει ότι η κοπέλα τον ερέθισε παίζοντας με τα γεννητικά του όργανα.

Ωστόσο, η κοπέλα υποστηρίζει ότι ο Τουτούνι ήταν εκείνος που ενθάρρυνε τον σκύλο του να την παρενοχλεί σeξουαλικά.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TMZ η Μουνίρα υποστηρίζει ότι ο Τουτούνι ακούγεται να λέει “απλά κούνα τον κώλο σου και άστον να στον μυρίσει.”

Δείτε το βίντεο

“Έχω βγάλει πολλά λεφτά οπότε μπορώ να απολαμβάνω την ζωή μου, ενώ τους έχω όλους γραμμένους”, έγραψε ο Τουτούνι στον λογαριασμό του στο Instagram.

H Mουνίρα υποστηρίζει ότι ο φωτογράφος δεν σταμάτησε να λέει στον σκύλο να πηδήξει πάνω της.

Ο Τουτούνι της έχει κάνει μήνυση και της ζητάει 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

“Αν ήταν ενοχλημένη από τις πράξεις του πελάτη μου ή του σκύλου του γιατί χαμογελάει στις φωτογραφίες και τα βίντεο”, ανέφερε ο δικηγόρος του Τουτούνι

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News