Ιδιοκτήτης που κάηκε το μαγαζί του: «Καταστράφηκα δεν ήταν ασφαλισμένα τα προϊόντα»

5 Ιουνίου, 2018 1:04 ΜΜ
More videos

Συντετριμμένος από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στο Περιστέρι εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της Νίκος Καρώνης.

Ειδικότερα, ο κ. Καρώνης μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε συντετριμμένος ότι η αποθήκη κάηκε ολοσχερώς, ενώ τα προϊόντα του δεν ήταν ασφαλισμένα. “Δεν έδωσα σημασία στον πρώτο συναγερμό, ήρθα στο δεύτερο και είχε καταστραφεί όλο το κτίριο. Δεν είναι ασφαλισμένο. Εγώ ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Το κτίριο είχε πυρασφάλεια αλλά δεν λειτούργησε. Το κτίριο είναι νοικιασμένο και περίμενα να μου το παραδώσουν για να το ασφαλίσω”.

mvu7ev2w

Με βάση τις εκτιμήσεις τα εμπορεύματα τα οποία υπήρχαν μέσα στην αποθήκη ήταν αξίας ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Τι λέει η πυροσβεστική

Η εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη ανέφερε ότι η φωτιά ξέσπασε στις 08:10  στην αποθήκη ηλεκτρικών στο Περιστέρι και βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο δεν υπάρχει πλέον ο κίνδυνος επέκτασης.

gj6v25r9

Αναφορικά με τις ζημιές οι οποίες έχουν προκληθεί σε παρακείμενα σπίτια δήλωσε ότι «υπάρχουν εξωτερικά ζημιές σε σπίτια που εφάπτονται στο κτίριο, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε ένα ακατοίκητο διαμέρισμα».

Ταυτόχρονα συμπλήρωσε πως «πρώτο μέλημα η απομάκρυνση των κατοίκων για να μην κινδυνεύσουν. Είναι νωρίς για να έχουμε κάποιες ενδείξεις για το πως ξεκίνησε η φωτιά. Τα υλικά που καίγονταν ήταν τέτοια που έκαναν την πυρκαγιά να επεκταθεί τόσο γρήγορα».

Καρώνης: Το κτίριο έχει πυρασφάλεια αλλά δεν λειτούργησε

80xg3cnu