Ιδιοκτήτης παραδέχτηκε ότι δάγκωσε τον 8 μηνών σκύλο του επειδή ήταν μαστουρωμένος με χασίς

3 Ιουλίου, 2018 11:34 ΜΜ
More videos

Ένας ιδιοκτήτης σκύλου παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε σοβαρά τον σκύλο του δαγκώνοντάς τον, επειδή είχε κάνει χρήση κάνναβης.

Ο 20χρονος Τάιλερ Λάβερικ ομολόγησε ότι δάγκωσε πολλές φορές τον 8 μηνών σκύλο του, Ντίζελ, ράτσας Σταφορντσάιρ Μπουλ Τεριέ. Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο.

Στην πρώτη δίκη που έγινε τον Απρίλιο ειπώθηκε ότι η αστυνομία πήρε τον Ντίζελ όταν κάποιοι άνθρωποι κατήγγειλαν ότι το σκυλί είχε δεχθεί επίθεση από κάποιον άντρα.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο παλιό σπίτι του Λάβερικ και βρήκαν τον σκύλο με τρομερά τραύματα στο πρόσωπο, τα μάτια και τα αυτιά του.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι όταν ρώτησαν τον νεαρό πως απέκτησε τα τραύματα ο σκύλος εκείνος τους απάντησε “Τον δάγκωσα. Ήμουν μαστουρωμένος.”

Ο Ντίζελ στάλθηκε σε κτηνιάτρους, οι οποίοι διαπίστωσαν πολλά τραύματα, όπως πληγές στην γλώσσα και την μύτη, όλο το δέρμα του προσώπου του είχε αφαιρεθεί, πρήξιμο στην αριστερή μεριά της γνάθου, αιμορραγία από τα μάτια, ουλές και αιμορραγία από τα αυτιά.

Στην δίκη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα οι δικαστές ανέφεραν ότι το αδίκημα είναι πολύ σοβαρό αφού ο Ντίζελ φαίνεται να έχει υποστεί “παρατεταμένη και σκόπιμη” κακοποίηση.

Ο Λάβερικ καταδικάστηκε σε 11 εβδομάδες φυλάκισης.

Επίσης, ο Λάβερικ κλήθηκε να πληρώσει 850 ευρώ σαν πρόστιμο και του απαγορεύτηκε να έχει κατοικίδιο για τα επόμενα 10 χρόνια.

Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι ο σκύλος μπορεί να είχε υποστεί κακοποίηση και πριν από αυτό το τρομερό περιστατικό.

Τα τραύματα στις πατούσες του Ντίζελ.

[dailymail]